FK PARTIZAN: Ivanovu dozvoljeno da ide u Bazel! Časno je nosio Partizanov dres!

Sportski direktor ''crno-belih'' istakao da bugarski defanzivac može da napusti klub i da je visina transfera poslovna tajna

  • 3
Dragan Đurić, Vuk Rašović Foto:Telegraf

Izgleda da je meč protiv Ludogoreca osim za Aleksandra Mitrovića, bio poslednji u dresu Partizana i za Ivana Ivanova. Bugarskom defanzivcu je dozvoljeno da otputuje u Bazel kako bi dogovorio detalje ugovora i pojačao švajcarskog prvaka.

Ovu informaciju novinarima na stadionu Partizana potvrdio je sportski direktor ''crno-belih'' Albert Nađ.

- Ivanov ima dozvolu kluba da otputuje u Švajcarsku kako bi pregovarao sa Bazelom oko ličnih uslova. Što se tiče cene transfera to će ostati poslovna tajna - rekao je Nađ, i dodao:

- Smatram da je Ivanov časno i pošteno nosio dres Partizana iako su ga mnogi okrivili za grešku koju je napravio u prvom meču protiv Ludogoreca.

Podsetimo, ''crno-beli'' bi uskoro trebalo da promovišu Ismaila Beka Fofanu, napadača koji je stigao iz Širaka i u utorak potpisao ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacca

    7. avgust 2013 | 14:26

    I vama je dozvoljeno,al sto pre!

  • MikiGrobar

    7. avgust 2013 | 15:15

    Koja tajna mamu vam lopovsku ?????? MARS IZ KLUBA BANDO !

  • BgPetar

    7. avgust 2013 | 15:43

    Zasto je samo kod nas vidina obestecenja poslovna tajna?!?!Jedino mi pada na pamet da zelite da se talite sa svajcarcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA