KIMI: Šćepović je veliki grobar! Nisam mu uzeo traku, sam mi je dao! (VIDEO)

Vođa navijača Partizana i napadač ''crno-belih'' na konferenciji za novinare istakli da se nepotrebno digla prašina tokom incidenta na atletskoj stazi

  • 39

Momenat kada je vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi sišao sa tribine i oduzeo traku Marku Šćepoviću izazvao je velika i oprečna negodovanja u javnosti. Iako se u prvi mah činilo da je sve ovo izgledalo isuviše nasilno, navijač i fudbaler su to vrlo brzo demantovali.

Na konferenciji za medije bez prisustva portparola Šćepović i Kimi negirali su da je došlo do incidenta, već da su navijači, a i napadač osetili da se traka ne nalazi na pravom mestu.

- Nisam mu skinuo traku. Marko je veliki "grobar", dete Partizana. Krivo mi je što se pravi priča o ovoj stvari više nego o samoj utakmici. Uopšte nisam nasilnički prišao Marku, već mi je on sam dao traku. Nezadovoljni smo njegovim ponašanjem na terenu, što je i on sam osetio i dao traku - rekao je Kimi i osvrnuo se na pitanje novinara da li je normalno da navijači preskaču ogradu.

- To je običaj na svakom meču jer zbog koreografije određena grupa ljudi silazi na teren. Ovoga puta sam prišao Marku jer smatramo da u ovom trenutku ne zaslužuje da nosi traku. Nikad nismo određivali ko će biti kapiten ili zamenik, ali smatramo da naše mišljenje treba da se uvažava. Kada Marko bude uklizao 300 puta na meču, može da dobije dve trake.

Napadač ''crno-belih'' je istakao da posle meča i tokom incidenta nije bio uplašen iako se to u prvi mah činilo.

- Navijači su naša najveća podrška i osetio sam potrebu da im dam traku. Bez razloga se digla velika prašina oko ovog slučaja koji je za razliku od onog sa Lazarom Markovićem sasvim druga priča - rekao je Šćepović.

(P. M./M. M.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    7. avgust 2013 | 14:17

    Pa cemu sada strah.Bio si smeker,pa si mu oteo traku,sada budi gospodin,koji odgovara za svoja dela,pa budi smeker u Zabeli.Razumem igracev strah,ali tvoj ne!

  • robi

    7. avgust 2013 | 14:16

    il su ovi ludi ili smo mi ludi..alo bre navijacu pa to uradi u engleskoj pa ides odma u prdekanu..i da robijas,ko si ti da ulazis u teren???

  • Darko

    7. avgust 2013 | 14:26

    Da,da i Bris Taton je sam skocio,Scepovic sam skino traku,i dao ti je,a ovde se vidi da mu prstom pretis,ti si decko zasticen kao beli medved,da tako lako ulazis na teren,tebe treba lepo u zatvor i da robijas jedno 5 godina,cistis zatvorsko WC i jedes pasulj,pa bi promenio sliku zivota retarde bez skole....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA