TRANSFERI & TRAČEVI: Ode Ivanov, Eto bira - Inter ili Čelsi!

Partizanovci i slave i tuguju, Marko Šćepović u beogradskom restoranu dogovarao odlazak u Veronu. Verujete li u odlazak Davida Luiza u Barselonu, Kakin povratak u Milan?

  • 1

Da ne dužimo puno, idemo direktno u meso. Pet transfera, pet tračeva kako ste već navikli od nas...

TRANSFERI

Ivan Ivanov - Bazel

Bugarskom štoperu već od predstojećeg vikenda imaće priliku da skandiraju navijači švajcarskog šampiona. Dugogodišnji štoper Partizana promenio je sredinu defintivno, odmah posle meča sa Ludogorecom. Vrednost transfera kako to biva u srpskom fudbalu je "poslovna tajna", a najčešće se spominjao raspon između milion i dva miliona evropskih novčanica. Ne trudite se, nikada nećete saznati za koliko je Ivanov tačno promenio sredinu.

Luka Đorđević - Tvente

Crnogorski veliki potencijal Luka Đorđević prešao je iz Zenita u Tvente, doduše na pozajmicu. Iako ima ugovor sa ruskim klubom do 2017. godine, odlučio se da promeni sredinu kako bi imao veću minutažu i priliku za dokazivanje.

Mihael Štoh - PAOK

Tim iz Soluna se pojačava, ima i sa čim jer je Gasprom iza ambicioznog projekta koji za cilj ima crno - beli klub u Ligi šampiona i titulu posle mnogo vremena. Miroslav Štoh je za milion evra prešao iz Istanbula u Solun. Slovak je ipak samo na pozjamici.

Adel Tarabt - Fulam

Večiti talenat, marokanski fudbaler neće igrati Čempionšip u predstojećoj sezoni pošto je na pozajmicu prešao u redove Fulama.

- Bila je to teška odluka za mene, ali mi je neophodno da igram Top ligu - rekao je Tarabt posle završenih medicinskih pregleda.

TRAČEVI

Samjel Eto - Inter ili Čelsi

Kamerunski napadač je zbog iznenadne reorganizacije u Anžiju na izlaznim vratima ruskog kluba, a na ulaznim Intera ili Čelsija. Iskusni Eto bi mogao da uleti kao džoker ukoliko se Vejn Runi uskoro ne preseli u London. Kada je Inter u pitanju, sve je takođe jasno, pošto crno - plavi kubure sa napadom već dve sezone.

Marko Šćepović - Verona

Ono što navijače Partizana vrlo zanima. Šćepović je blizu Verone za koju od ove sezone nastupa Boško Janković. Koliko je priča ozbiljna govori i podatak beogradskog "Sporta" da se Šćepović odmah posle meča sa Ludogorecom našao u restoranu "Franš" sa predsednikom Verone Maurisijom Setijem.

Kaka - Milan

Uskoro će ova priča da potraje kao "Kasandra" svojevremeno. Brazilski fudbaler mora da od iz Reala, to je jasno kao dan, a sada je ponovo najozbiljnija opcija klub koji ga je otkrio i bacio u fudbalsku orbitu. Klubovi se za sada spore oko podele plate, jer je ona oko 10 miliona evra!

Buruk Jilmaz - Napoli

Ovo bi bila jedna od bombi prelaznog roka. Jilmaz je turski golgeter, zapalio je navijače Galatasaraja prethodnom sezonom, a kako se kotira u Italiji govori i podatak da je Napoli navodno spreman da plati 24 miliona evra. Mnogo? Procenite sami.

David Luiz - Barselona

Kažu za 35 miliona. Koliko je realno, malo, s obzirom da su mnogi svetski mediji ovu vest nazvali "patkom". Ipak, u spekulacijama, teško da se iznose precizne cifre. Ono što je sigurno, Luiz bi legao Barseloni u ovom trenutku kao ... (završite rečenicu).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    8. avgust 2013 | 13:18

    luiz zeli u barsu ali murinjo ga namjerno nece dat samo zato sto je barsa u pitanju ali bice jos ponuda za njega barem jos dvije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA