Gagić ostao u Partizanu: Odbio sam mnogo bolje finansijske ponude!

Centar "crno-belih" želi još da napreduje pre odlaska u inostranstvo i zato je rešio da ostane u šampionskom timu

  • 5

Centar Partizana i novopečeni član A reprezentacije Srbije Đorđe Gagić odlučio je da ostane u crno-belom dresu i sledeće sezone, iako je imao dobrih ponuda iz inostranstva.

Gagić je za "Sportski žurnal" rekao da je ceo tim bio kao porodica, a da rad sa Duškom Vujoševićem ne može da se meri ni sa jednim drugim klubom ili bilo kojom finansijskom ponudom.

- Otkako sam došao u Partizan stvarno sam mnogo napredovao, dosta sazreo i stekao iskustvo. Klub se bori sa finansijskim problemima, ali u kakvoj se situaciji nalazio jedan, tako je bilo i drugima.

- Stvarno smo delovali kao porodica, nije bilo tajni među nama i to je pošten odnos. Osim što je rad u Partizanu odličan, ljudi iz kluba su maksimalno posvećeni. Iako je stvarno bilo dobrih finansijskih ponuda, siguran sam da je za mene bilo najbolje da ostanem - rekao je Gagić za "Žurnal", i dodao:

Klub se bori sa finansijskim problemima, ali u kakvoj se situaciji nalazio jedan, tako je bilo i drugima. Stvarno smo delovali kao porodica, nije bilo tajni među nama i to je pošten odnos - poručio je stameni centar Partizana.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • binSr

    8. avgust 2013 | 09:08

    Koja je to razlika izmedju ovih momaka iz KK i onih sarlatana iz FK ! Kao da se radi o dva razlicita sveta.

  • Sale

    8. avgust 2013 | 09:30

    Bravo dečko, pokažite svima naredne sezone, kao što ste to učinili ove godine, da milioni ne igraju na terenu već srce, i da novac nije jedini i najvažniji motiv zbog kojeg se igra košarka, da volja i srce pobeđuju plaćenike i da svaki državni projekat u Srbiji na kraju uvek propadne !

  • MikiGrobar

    8. avgust 2013 | 12:10

    U tome je razlika izmedju nas I FMP-a ....njima zakasni plata 8 dana I odbijaju da igraju!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA