Partizan zahvaljuje navijačima i deli besplatne ulaznice!

Svako ko kupi kartu za meč prvog kola protiv Novog Pazara ili je vlasnik sezonske ulaznice moći će sa sobom da uvede dečaka ili devojčicu na stadion

  • 3

Veliko hvala! Upravo ovim rečima uprava fudbalskog kluba Partizan obratila se svima koji su podržali klub u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv bugarskog Ludogoreca.

Navijači, novinari, sponzori, partneri, odnosno svi koji su kupili ulaznicu za pomenuti meč sa Ludogorecom dali su značajan doprinos u vrlo važnoj borbi za pomoć košarkaškom klubu - stoji u saopštenju kluba koji je posebnu zahvalnicu iskazao prema navijačima jer su pokazali da su humani i jedinstveni.

Shodno tome, uprava ''crno-belih'' je odlučila da za meč prvog kola Jelen Superlige protiv Novog Pazara obraduje svoje pristalice tako što će svakome ko kupi kartu ili je vlasnik sezonske ulaznice biti omogućeno da besplatno povede dečaka ili devojčicu.

Inače, cene karata za meč sa Pazarcima koji je na programu u subotu od 19.00 sati ostaće iste kao i prethodnih godina: jug 200, istok i zapad 400 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA