SUSRET ZVEZDAŠA U STOKHOLMU: Bojan Đorđić ugostio Nemanju Vidića (FOTO)

Nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde i fudbaleri koje veže i igranje za Mančester junajted susreli se tokom meča koji su ''crveni đavoli'' igrali protiv AIK-a u Stokholmu

  • 1

Prijateljski meč između AIK-a iz Stokholma i Mančester junajteda koji je odigran u utorak, osim lepe fudbalske predstave doneo je i susret velikih "zvezdaša" i nekadašnjih klupskih kolega sa ''Marakane'' - Bojana Đorđića i Nemanje Vidića!

Osim Zvezde, ono što veže ovu dvojicu fudbalera svakako je i Junajted s obzirom na to da je Nemanja postao legenda kluba, dok je Đorđić svojevremeno nosio dres ''crvenih đavola'', ali i AIK-a , sa kojim je bio prvak Švedske.

- Sjajno je videti ponovo Nemanju. Veliki momak i veliki kapiten. Uvek stoji čvrsto na zemlji - istakao je Đorđić, koji je tokom ovog meča imao ulogu domaćina i komentatora na klupskoj televiziji Junajteda.

Zanimljivo, Đorđić i Vidić su tokom igranja za Zvezdu obeležili meč protiv Odenzea sa kojim su ''crveno-beli'' igrali u Kupu Uefa 2003. godine - Đorđić po spektakularnom pogotku, a Vidić po autogolu i golu u 87. minutu kojim je Zvezda prošla dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA