TRANSFERI & TRAČEVI: Vukčević u Vojvodini, Bernard u Šahtjoru! (VIDEO)

Novosađani stvaraju drim tim i za Evropu i domaće prvenstvo *Gazda Anžija smanjio je budžet za narednu sezonu pa će ekipu napustiti Denisov, a Vilijan, Eto i Žirkov nameravaju da učine isto

  • 0

Vojvodina i pored sjajnih rezultata u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dodatno pojačava sastav za novu sezonu! Novi igrač novosađana je bivši igrač Partizana Simon Vukčević. Na evropskoj sceni najzvučnije pojačanje doveo je Šahtjor koji je preoteo Bernarda od Arsenala, dok se Đi Sung Park vratio u PSV, klub u kojem se u potpunosti afirmisao.

TRANSFERI

Bernard - Šahtjor

Brazilac Bernard pojačao je Šahtjora iz Donjecka. Mladi fudbaler postao je 11. igrač iz zemlje petostrukih svetskih prvaka koji trenutno nosi dres ukrajinskog giganta.

Prelazak Bernarda na Dombas Arenu koštao je 25 miliona evra, a igrač koji je već zabeležio i pet nastupa za nacionalni tim, potpisao je ugovor na pet godina.

Rolando -Inter

Fudbaler Porta Rolando sledeću sezonu provešće na pozajmici u Interu, a italijanski klub na kraju sezone moći će da otkupi igrača za sumu od pet miliona evra.

Portugalski odbrambeni fudbaler ima 27 godina, a prošle sezone igrao je na pozajmici u italijanskom Napoliju, dok je za reprezentaciju odigrao 18 mečeva.

Park Đi Sung - PSV

Bivši fudbaler Mančester junajteda Park Đi Sung narednih godinu dana otićiće na pozajmicu u klub u kome je napravio fudbalsko ime - PSV. Za tim iz Ajndhovena Park je igrao od 2002. do 2005 godine, a u karijeri je nastupao i za Kjoto i KPR. Prošle sezone u dresu Kvins Park Rendžersa 32- godišnji Južno Koreanac odigrao je 25 mečeva.

Lisandro Lopez - Al- Garafa

Argentinc Lisndro Lopez prešao je iz Olimpik Liona u katarski Al-Garaf. Transfer iskusnog napadač iznosi šest miliona evra, a fancuski klub se njegovim odlaskom morati pod hitno da traži zamenu, s obzirom da je i za Gomisa zainteresovan Njukasl.

Simon Vukčević - Vojvodina

Nekadašnji fudbaler Partizana Simon Vukčević napravio je dogovor sa rukovodstvom Vojvodine prenosi "Sportski žurnal". Iako se prethodnih dana u medijima pojavila vest o povratku crnogorskog reprezentativca u redove crno-belih, ipak su novosađani bili konkretniji.

Igor Denisov - Dinamo Moskva

Kapiten ruske reprezentacije Igor Denisov prelazi u Dinamo iz Moskve u Anži. Denisov će potpisati četvorogodišnji ugovor, a pored njegovog odlaska iz kluba nameravaju da odu i Samuel Eto, Juri Živkov, Vilijan, Lasana Dijara.

TRAČEVI

Vilijan -Čelsi, Mančester Siti

Nezadovoljni Brazilac Vilijan hoće da napusti Anži posle samo šest meseci boravka u Rusiji, a za njegove usluge zainteresovani su Čelsi i Mančester Siti. Transfer Brazilca na Ostrvo mogao bi biti veći od prethodnog koji je iznosio 35 miliona evra, s obzirom da je Siti spreman da da 40 miliona.

Gazda ruskog kluba Sulejman Kerimov namerava da smanji budžet za sledeću sezonu, pa je i to jedan od razloga za odlazak Vilijana.

Karim Benzema - Arsenal

Izgleda da se Arsen Venger umorio od transfer sage oko Luisa Suareza pa se okrenuo ka svom zemljaku Karimu Benzemi. Za fudbalera Real Madrida "tobdžije" razmišljaju da pošalju ponudu od 46 miliona evra.

Kraljevski klub mogaobi da pusti Beznzemu u London, a kao njegovu zamenu upravo dovedu Urugvajca koji želi da napusti Enfild.

Hiroši Kijotake - Aston Vila

Japanski reprezentativac Hiroši Kijotake mogao bi sledeće sezone da zaigra u Premijer ligi. Aston Vila spremna je da plati 15 miliona evra za igrača Ninberga. Osim tima iz Birmingema interesovanje za Japanca pokazala je Borusija Dortmund.

Viktor Andrade

Brazilc Viktor Andrade, koji je igrač Santosa i debitovao je sa samo 16 godina u prvom timu, interesantan je mnogim klubovima u Engleskoj. Brazilski klub ima zadatak da sa njim ostvari dogovor o dugoročnijem ugovoru, s obzirom da za 17-godišnjaka vlada veliko interesovanje

Zahvaljujući poreklu Viktorovih roditelja, radna dozvola za Premijer ligu ne predstavlja problem mladom igraču za nastupe u engleskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA