NIKOLIĆ: Pobeda za pokojnog Batu Butorovića!

Trener Novosađana rekao da su njegovi fudbaleri protiv Burse odigrali drčno i odgovorno svih 90 minuta, a uspeh posvetio nedavno preminulom predsedniku kluba

  • 3

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle trijumfa nad turskom Bursom da su njegovi izabranici igrali kvalitetno i odgovorno tokom celog susreta, a da pobedu posvećuju pokojnom predsedniku kluba Ratku Butoroviću.

Novosadski crveno-beli izborili su baraž za Ligu Evrope savladavši Bursu u gostima sa 3:0, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija.

- I u najavi utakmice rekao sam da nismo bez šansi u Turskoj, a to smo i dokazali velikom i ubedljivom pobedom. Igrali smo drčno i odgovorno tokom svih 90 minuta, uspevši da izdržimo pritisak domaćina na početku drugog poluvremena. Zahvalni smo navijačima koji su nas sjajno bodrili, a aplauze smo zaslužili i od navijača domaćina. Pobedu posvećujemo pokojnom predsedniku Ratku Butoroviću - izjavio je Nikolić telefonom za novosadski Dnevnik.

Jedan od junaka trijumfa bio je Nemanja Radoja, koji je izdržao bitku s Argentincem Pablom Bataljom na sredini terena.

- Zadatak mi je bio da kontrolišem Batalju i srećan sam što sam dobro odradio posao. Ni sami nismo očekivali ovako ubedljivu pobedu, ali smo u nju verovali i zato smo do nje i stigli - istakao je Radoja.

Branislav Trajković je takođe sjajno odigrao meč u Bursi.

- Znali smo da nije sve gotovo i dali smo sve od sebe da obradujemo navijače na stadionu u Bursi i u Novom Sadu. Misim da je ovo najveća pobeda Vojvodine u poslednjih 30 godina i posvećujemo je sadašnjem predsedniku Balši Butoroviću i njegovom pokojnom ocu Ratku - kazao je Trajković.

Strelac trećeg gola Andrija Kaluđerović naveo je da je ogromno zadovoljstvo među igračima posle maestralne predstave u Turskoj.

- Čitav tim odlično je odigrao utakmicu, mislim da ni Realu iz Madrida ne bi bilo lako u Bursi. Imali smo dosta prostora za igru, a srećan sam što sam golom zaključio ovaj susret - poručio je Kaluđerović novinaru Dnevnika.

Žreb parova baraža za Ligu Evrope biće održan u petak.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mufljuz

    9. avgust 2013 | 00:25

    Igraj Voso rasturi ih sve<3 ... Odavno govorim za 100 godina dupla!

  • nemamime

    9. avgust 2013 | 02:10

    Ove sezone Vosa osvaja titulu, Partizan totalno slab, Zvezda malo bolja, ali Vosa F A N T A S T I C N A ! ! !

  • Aleksandra

    9. avgust 2013 | 14:18

    Lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA