BRANKO RUŽIĆ: Kimi iskreno voli Partizan, sa njim može da se priča

"Imam dobar odnos sa "grobarima" i treba razlikovati one iskrene od navijača koji na tribini traže materijalnu egzistenciju", kaže potpredsednik Partizana

  • 12

Potpredsednik Partizana Branko Ružić osudio je incident na fudbalskoj utakmici Partizana i Ludogoreca, kada je vođa navijača Miloš Radisavljević Kimi skinuo kapitensku traku sa ruke Marku Šćepoviću. Ružić je istakao da je vođa navijača Partizana iskreno voli klub i da sa njim može da se priča da se takvi incidentni ne dešavaju.

Potpredsednik Partuzana je za "Alo" istakao da navijači ne smeju sebi da daju ovlašćenja da rešavaju probleme na taj način.

Sigruno da nije normalno da navijači uskaču na teren ili preskaču ogradu. Međutim, neki od njih koketiraju sa određenim političarima, pa im je sve dozvoljeno - rekao je Ružić za "Alo".

On je dodao da kao političar ima dobar odnos sa navijačima Partizana.

Imam dobar odnos sa "grobarima" i treba razlikovati one iskrene od navijača koji na tribini traže materijalnu egzistenciju. Mislim da Kimi iskreno voli Partizan i mislim da sa njim može da se priča, kako ne bi više dolazilo do ovakvih situacija. Međutim, za one koji ne budu shvatili da je interes kluba iznad njihovih ličnih interesa, neće biti razumevanja - rekao je Ružić.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjo

    9. avgust 2013 | 12:15

    Ovo je drzava u kojoj se svi plase kriminalaca i bitangi!!Logicno, jer je citav drzavni vrh kriminalizovan.Blizimo se kraju...

  • Darko

    9. avgust 2013 | 11:39

    Sportski radnik i fudbalski stručnjak Branko Ružić...daj molim te!!

  • Izujedase me komarci

    9. avgust 2013 | 11:51

    Vi ste stoka,ruglo grada i Srbije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA