SRPSKA AJKULA: Milan Grahovac osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u plivanju!

Srpski sportista doplivao do srebrne medalje na 50 metara na Svetskom prvenstvu za osobe niskog rasta koje je održano u Ist Lensingu u SAD

  • 8

Milan Grahovac doneo je novu medalju za Srbiju, ovoga puta srebrnu! Grahovac je zauzeo drugo mesto u plivanju na 50 metara na Svetskim sportskim igrama za osobe niskog rasta u Ist Lensingu.

Inače, on je 2009. na prethodnim Svetskim sportskim igrama osvojio zlato u plivačkom nadmetanju na 50 metara, kao i bronzu na duplo kraćoj deonici.

- Ovo sam želeo četiri godine i dočekao. Hvala svima koji su mi pomogli na ovom izuzetno teškom putu. Hvala i onima koji su me odbili, jer su uspeli da me motivišu još više - rekao je Grahovac.

On je istakao da je imao velikih problema da skupi finansijska sredstva za odlazak na šampionat, a u toj borbi pomogao mu je i portal Telegraf.

- Hvala i onima koji su blatili moje ime dok sam skupljao pare za odlazak, kao i sad za vreme trajanja prvenstva na raznoraznim portalima, jer ste me i vi učinili snažnijim.

- Kada sam mislio da više ne mogu, nisam odustajao, nego sam cimnuo još jednom. Sa Srbijom u srcu. Pozdrav svima iz Ist Lensinga - rekao je Grahovac.

Inače, Milan je izabran za kapitena Evrope od ovogodišnjih organizatora, a osim plivanja, takmičio se i u stonom tenisu, u kome je pre četiri godine bio četvrti, zatim u fudbalu, odbojci, altetici, košarci...

Pre četiri godine, ovaj Somborac je briljirao na Igrama u Belfastu, gde je pored pomenutog zlata osvojio bronzu na dvostruko kraćoj distanci, kao i dve medalje u atletici: do srebra je stigao u bacanju kugle i u sprintu, na stazi dugoj 60 metara.

Takođe, on je nedavno svoju zlatnu medalju s Igara stavio na aukciju kako bi sakupio novac za operaciju male Tijane Ognjanović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    9. avgust 2013 | 12:29

    Bravooooo!!!!

  • Aleksandra

    9. avgust 2013 | 17:07

    Cestitke od srca na ovom uspehu i osvojenoj medalji. Veoma mi je zao sto javnost nije upoznata sa uspehom ovog sportiste, za sta su krivi mediji jer sem vaseg portala nigde se ne moze procitati vest o ovom uspehu sto je sramota. Cestitke jos jednom na trudu,istrajnosti i zalaganju. Zao mi je sto ljudi nisu imali razumevanja za ovog coveka, ali tako je to u zemlji Srbiji.

  • dex

    9. avgust 2013 | 13:28

    Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA