Novopazarci protiv Partizana sa drugim timom, crno-beli bez Fofane i Šćepovića?!

Zbog neregulisanih obaveza prema bivšem fudbaleru Edinu Ademoviću klub iz Novog Pazara nije mogao da registruje pojačanja iz prelaznog roka

  • 4

Jelen Super liga nije ni počela, a već veliki problemi. Nekoliko sati pred početek utakmice između Partizana i Novog Pazara, zakazane od 19 časova u Humskoj, još se ne zna u kom sastavu će moći da nastupe gosti, javio je Mozzartsport.

Zbog duga Novopazaraca prema bivšem fudbaleru Edinu Ademoviću, klub nije bio u mogućnosti da registruje pojačanja iz prelaznog roka. To znači da devetorica novajlija koja su ovog leta stigli u Novi Pazar ne mogu da budu u kombinaciji za tim. Reč je o Dejanu Obrovcu, Emiru Lotincu, Dejanu Rusmiru, Nemanji Vidakoviću, Marku Jeftoviću, Mladenu Lazareviću, Bojanu Đorđeviću, Elvedinu Škrijelju i Urošu Nenadoviću.

Moguć je spektakularan preokret u poslednji čas, ali ako se to ne desi Novi Pazar će morati da nastupi sa drugim timom i omladincima.

Takođe, zbog duga prema Zvonimiru Vukiću Partizan nije registrovao novo pojačanje Isnaela Beka Fofanu, pa ni on neće biti u kombinaciji za utakmicu prvog kola, dok Marko Šćepović nije uopšte u planovima stručnog štaba za ovaj meč. Iako nema zvaničnog objašnjenja, to je verovatno posledica nedavnog skandala kada mu je jedan od vođa navijača skinuo kapitensku traku.

(Telegraf.rs /Izvor: Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cole

    10. avgust 2013 | 17:02

    Klasika.... Opet ce se igrati sa drugim timovima, neki igraci ce se sklanjati, sudije ce suditi kako im se kaze..... Jos jedna regularna Tole super liga u kojoj se sve zna unapred.

  • ???

    10. avgust 2013 | 17:16

    Pocelo je,pocelo... U drugom delu sezone,dodjite sa "trecim" timom. Tole super liga

  • Vlajko

    10. avgust 2013 | 16:35

    Urednice,nije vam dobro?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA