RUŽIĆ: Nema potrebe da Zvezda ovo radi!

Potpredsednik Partizana smatra da drastični potezi kao što je najavljeno istupanje iz lige crveno-belih nikom neće koristiti

  • 18

Posle utakmice prvog kola Jelen Super lige u kojoj je Partizan pobedio Novi Pazar 4:3, uz neke sporne sudijske odluke, Crvena zvezda zatražila je ostavku predsednika FSS Tomislava Karadžića i najavila u suprotnom čak istupanje iz lige. Na  to je reagovao Branko Ružić, potpredsednik Partizana i Socoijalističke partije Srbije, tokom gostovanja u jutarnjem programu RTS-a.

- Emotivna reagovanja nam nisu potrebna. Nema potrebe da Zvezda poseže za ovakvim koracima, to nije nikome u interesu. Nema Partizana bez Zvezde i obratno - rekao je Ružić.

Potpredsednik Partizana osvrnuo se i na suđenje na meču Partizan - Novi Pazar.

- Treba sačuvati regularnost takmičenja. Sva dosadašnja prvenstva su, prema propisima UEFA, bila regularna. Treba uraditi analizu i videti da li je bilo grešaka. Ako jeste, kazniti sudiju prema propisima FSS i Sudijske organizacije - ocenio je Ružić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    11. avgust 2013 | 10:56

    Lopov i lažov- osvedočeni,dokazano. Jadna nam majka sa ovakvima.

  • Bosanac

    11. avgust 2013 | 11:00

    Hahaha.... Cuj mu izjave. Koliko samo treba biti bezobrazan i glup pa izjaviti da "ako je bilo nepravilnosti" u situaciji kada je bila ocita kradja i otimacina.

  • Goran

    11. avgust 2013 | 11:17

    A bodovi se pišu i godine prolaze... Imate vi sudija dovoljno, da suspendujete po jednog posle svake tekme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA