Zašto Šćepović nije bio ni u protokolu protiv Novog Pazara?

Trener Partizana Vuk Rašović tvrdi da mu je mladi napadač rekao pre utakmice rekao da nije spreman

  • 10

Napadač Partizana Marko Šćepović nije uopšte bio u protokolu meča sa Novim Pazarom koji su crno-beli posle mnogo muke dobili protiv nekompletnih gostiju 4:3.

Mnoge koji su gledali utakmicu začudilo je što Šćepović makar nije na klupi za rezerve, pošto se nikakva povreda nije pominjala poslednjih dana.  Trener Partizana Vuk Rašović u razgovoru sa novinarima posle meča je otkrio da mu je Šćepović rekao da ne može da igra.

- Marko Šćepović je bio na stadionu. U razgovoru mi je rekao da nije spreman za utakmicu. To je jedini razlog zašto nije bio u protokolu i u timu - rekao je Rašović.

Šćepović je prošlog utorka dospeo u centar pažnje zato što mu je posle revanš utakmice sa Ludogorecom vođa navijača crno-belih Miloš Radisavljević Kimi skinuo kapitensku traku.  Sam Šćepović i Radisavljević, poznat i po tome da je osuđen za pretnje i ugrožavanje bezbednosti novinarke B92 Brankice Stanković, pokušali su da umanje taj incident rečima da su oni drugari, kao i da je napadač šampiona Srbije sam skinuo traku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    11. avgust 2013 | 12:13

    Jos je kimi ljut na njega zato ga nema!

  • Vrach

    11. avgust 2013 | 12:09

    Onaj njegov drugar Kimi ce ga skroz pokvariti. Mnogo se druze u zadnje vreme a lose drustvo utice lose na coveka..

  • Saša

    11. avgust 2013 | 12:16

    Bio kod Kimija na porodičnoj večeri.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA