Fudbaleri Novog Pazara dočekani kao heroji! (VIDEO)

Nekoliko stotina navijača dočekalo svoje ljubimce u ranim jutarnjim satima uz skandiranje, transparente i pesmu po povratku sa meča protiv Partizana u kojem su poraženi 4:3

  • 9

Fudbaleri Novog Pazara posle nesvakidašnje utakmice u kojoj su bez rezervi i sa pomočnim trenerom na klupi pružili junački otpor Partizanu i zamalo stigli do boda vratili su se kući oko tri sata ujutro u nedelju, gde ih je dočekalo nekoliko stotina navijača.

Navijači su svoje ljubimnce dočekali kao heroje uz skandiranje, pesmu i bakljadu. Novi Pazar poražen je 4:3 u prvom kolu novog prvenstva u Humskoj, u meču koji je obeležilo nekoliko spornih sudijskih odluka, a očito je da su navijači hrabar nastup ekipe protiv šampiona države shvatili kao moralniu pobedu, bez obzira što je ekipa ostalabez bodova.

Novi Pazar zbog dugova nije mogao da registruje pojačanja iz prelaznog roka, pa ni glavni trener Milan Milanović nije mogao da ih predvodi sa klupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fair play

    11. avgust 2013 | 13:44

    Bruka i sramota kako su ovi jadnici pokradjeni, sad ce sudija da bude kaznjen i partizanu ostaju 3 poena! i svako kolo tako! Tole lope daj ostavku vec jednom!!!!

  • xxxx

    11. avgust 2013 | 13:52

    Smešno su simpatični hehe

  • Djorica

    11. avgust 2013 | 15:16

    Ja jesam grobar ali ovo sinoc je sramota. Ne trebaju nam takve pobede ni takve titule. Sve cestitke Novom Pazaru i izvinjenje od pravog navijaca Partizana. Posle ovoga me stadion nece dugo videti. Nisu mi jasni ni igraci Partizana zasto ucestvuju u ovome. Trenutno je kriza rezultata ali to treba prevazici na drugi nacin a ne ovako. Rasovicu nadam se da znas sta ti je ciniti posle ovoga ako ne znas pitaj Vermeza i Stanoja oni ce ti objasniti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA