Dejvid Mojes dobio prvu pesmu od navijača Junajteda (VIDEO)

Verni fanovi ''crvenih đavola'' melodiju smišljenu tokom meča sa VBA na kraju prethodne sezone otpevali u čast novog trenera na prvom zvaničnom meču

  • 0

Nema zime za Mančester junajted! I posle odlaska Aleksa Fergusona trofeji nastavljaju da se slivaju u trofejnu salu aktuelnog engleskog prvaka.

Pehar Superkupa takođe je prigrlio Škot, ali onaj mlađi, Dejvid Mojes, koji je već na prvom zvaničnom meču dobio na poklon pesmu smišljenu na meču sa VBA kada je Fergi otišao u penziju.

Junajted je u nedelju savladao Vigan rezultatom 2:0 na "Vembliju" i tako po 17. put osvojio popularni ''Komjuniti Šild'', koji, između ostalog, služi i kao uvod u prvenstvo gde ''crveni đavoli'' brane titulu.

Osokoljeni dobrom igrom i trijumfom navijači Junajteda su već na samom startu pružili podršku tako što su mu najpre tokom meča pevali pesmu smišljen ''Idemo, Dejvid Mojes...'' da bi i posle meča atmosfera u holu stadiona bila idilična uz još jedno radovanje sa novom pesmom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA