Zaradio u karijeri 560 dolara, a plasmanom na Sinsinati dobio 11.000!

Mekenzi Mekdonald (18) je prvi tinejdžer koji se ikada kvalifikovao na neki turnir masters 1000 serije, a da prethodno nikada nije bio rangiran na ATP listi

  • 2

Američki teniser Mekenzi Mekdonald je u dosadašnjoj karijeri zaradio samo 560 dolara, ali nakon kvalifikacija na turnir u Sinsinatiju obezbedio je sebi 10.830 dolara.

Mekenzi će u ponedeljak da se sastane sa 80. teniserom sveta Davidom Gofanom. Male su šanse da će ga Amerikanac pobediti, ali zbog ovakvog napretka u karijeri već je obišao svetske medije.

Mekdonald je prvi tinejdžer koji se ikada kvalifikovao na neki turnir masters 1000 serije, a da prethodno nikada nije bio rangiran na ATP listi.

- Ne mogu da opišem kako se trenutno osećam. Nisam očekivao da ću pobediti dve runde kvalifikacija za ovaj događaj. Ovo je neverovatno iskustvo. Razmenjivao sam udarce sa Tomijem Hasom i njegovim trenerom otkad sam ovde - rekao je Mekdonald.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA