Ivković: Dobra utakmica, ali treba da izvučemo pouke

"Prešli smo pola puta što se tiče odigranih utakmica i bitno je da je, na primer Vasilije Micić pokazao talenat da, posle tri nedelje pauze, može da vodi tim, ali je potrebno još da radi za nivo reprezentacije" rekao je srpski selektor

  • 2

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Dušan Ivković, zadovoljan je pobedom svog tima nad Rusijom istakavši da je bilo i oscilacija tokom igre koje nisu poželjne.

Ivković je dodao da je i pored grešaka ekipa pokazala karakter da pobeđuje i kada ne odigra brilijantno.

- Obzirom na odsustvo dva najiskusnija igrača, što je imalo za cilj da se ostali igrači steknu određeno iskustvo u određenim situacijama, 35 minuta iskontrolisane igre, pogotovo u odbrani, bilo je u granicama dobrog.

Foto: Marko Todorović

- Međutim, posle 14 razlike ušli smo u period sebične igre, grešaka u završnici i uz dosta sreće dobili smo utakmicu. Treba da naučimo dosta iz ove utakmic - rekao je Ivković i dodao:

- Prešli smo pola puta što se tiče odigranih utakmica i bitno je da je, na primer Vasilije Micić pokazao talenat da, posle tri nedelje pauze, može da vodi tim, ali je potrebno još da radi za nivo reprezentacije. Zahvalio bih se publici, koja nas je nosila u odlučujućim momentima – video je dobre i loše strane utakmice sa Rusijom selektor Srbije Dušan Ivković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA