Inter u Blanu vidi budućnost

Ukoliko Ranijeri sada ode, do kraja sezone bi rešenje bili Barezi i Figo, a onda bi na klupu došao Francuz

  • 0

Svesni su u Interu da se kriza neće rešiti samo od sebe i da nešto mora da se menja. Inter je u najgoroj seriji rezultata u poslednjih 90 godina i klupski čelnici već razmatraju planove za leto.

Naravno, promene će krenuti od trenera. Aktuelni strateg Klaudio Ranijeri je preživeo debakl od Bolonje, ali i ako dođe do stabilizacije, teško da će preživeti leto na klupi "neroazura". Italijanski mediji prenose da je direktor Ausilio već razgovarao sa Ranijerijevim advokatom Bocom o raskidu trenerovog ugovora u pokušaju da rastanak prođe što bezbolnije i bez teških reči.

Utakmica Protiv Marseja u Ligi šampiona će biti presudna za Ranijerija. Ako ne pobedi, može odmah da pakuje kofere. U tom slučaju bi ekipu preuzeli dugogodišnji pomoćnik Bepe Barezi kojem bi pomagao Luiš Figo, trenutno zaposlen kao ambasador kluba. Ipak, oni bi bili samo privremeno rešenje.

Masimo Morati želi da na leto dovede aktuelnog selektora Francuske - Lorana Blana. Popularni "Predsednik" je već najavio da neće produžiti ugovor sa Francuzima posle EP  i da je željan rada u klupskom fudbalu. Blan je tokom igračke karijere nosio dres Intera i od tada je u dobrim odnosima sa Moratijem, pa bi saradnja mogla da se obnovi...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA