Umesto Zvezdu, Mešter pojačao Ringsted!

Bivši igrač Partizana pronašao odličan angažman u Danskoj

  • 2

Dosadašnji rukometaš Partizana, Savo Mešter, potpisao je jednogodišnji ugovor sa danskim timom Ringstedom. Mešter je tokom leta trenirao sa Crvenom zvezdom, ali nisu uspeli da se dogovore oko angažmana, pa odlični srednji bek karijeru nastavlja u inostranstvu.

- Ekipa je prošle godine zauzela 10. mesto u ligi, a verujem da ćemo ove sezone biti bolji. Ambicije kluba su da zadrži prvoligaški status u jednoj od najjačih liga u Evropi - rekao je  Mešter za Telegraf

On je dodao da je veoma srećan zbog odlaska u Dansku i da je iznenađen uslovima.

- Dobio sam odlične uslove, iznenađen sam i presrećan što sam potpisao za TMS Ringsted. Dobio sam prelepu kuću i automobil na korišćenje. Igrači u klubu su generacijski blizu, pa je već sada dobra atmosfera. Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica i odmah sam se uklopio u sistem igre, koji je drugačiji nego kod nas jer se više trči kontranapad - otkriva Mešter.

Mešter je trenirao i sa Crvenom zvezdom, ali na kraju nije došlo do saradnje.

- Hvala Nenadu Peruničiću, koji me je pozvao u Crvenu zvezdu, sa kojom sam trenirao do odlaska u Dansku. Kada sam odlučio da odem u Ringsted rekao mi je da veruje u mene i poželeo sreću - poručio je Mešter.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA