TRANSFERI & TRAČEVI: Junajted dovodi Modrića i Etoa?! (VIDEO)

Napadač Rome Pablo Osvaldo pregovara sa Benfikom o transferu u taj klub, Inter je doveo 19-godišnjeg Brazilca Volasa iz Čelsija, a Atletiko Madrid iskusnog golmana Danijela Aranzubija

  • 0

Neki dani fudbalskih trasfera budu slabiji od prethodnih, nažalost 14. avgust je bio takav dan. Međutim, ponude i tračevi nas nisu razočarali. Trener Mančester Junajteda, Dejvid Mojes pregovara oko dovođenja Luke Modrića i Samjuela Etoa na "Old Trfaord", napadač Pablo Osvaldo je na meti Benfike.

Pogledajte Top pet transfera i tračeva u izboru Telegrafa.

TRANSFERI

Danijel Aranzubij

Španski golman, Aranzubij, napustio je Deportivo i prešao u Atletiko Madrid. U tim iz Korunje je stigao 2008. i za njega je branio na 178 utakmica.

Prošao je sve mlađe selekcije svoje zemlje i branio jedan meč za seniorski nacionalni tim.

Frank Di Santo

Argentinski reprezentativac je nakon tri godine provedene u Viganu prešao u Verder iz Bremena. Fudbaler je potpisao trogodišnji ugovor sa Bundesligašem.

Volas

Inter je doveo pojačanje iz Čelsija. U pitanju je mladi (19) brazilski desni bek koji je ovog leta prešao u londonski klub, ali ga je klub pustio na pozajmicu u klub iz Milana.

Međutim, tim sa "Đuzepe Meace" neće moći da otkupi njegov ugovor na kraju sezone.

Volas je bio član selekcije Brazila do 20 godina, a predstavlja 12. pojačanje novog trenera Intera Valtera Macarija.

Tom Hadlston i Džek Livermor

Totenhem je prodao Hadlstona Hal Siti Tajgersima za rekordnu sumu kada je u pitanju taj klub, čak 5.25 miliona funti. Dogovor je postignut i ostalo je samo da se uprava novog Premijerligaša dogovori sa fudbalerom oko ličnih uslova.

Haldston nije sam iz prešao iz londonske ekipe u Hal Siti, jer će Džejk Livermor takođe igrati tamo, ali na pozajmici godinu dana.

TRAČEVI

Samjuel Eto

Trener Mančester Junajteda Dejvid Mojes kontaktirao je menadžera Samjuela Etoa radi angažovanja njegovog klijenta. Cena Kamerunca je samo šest miliona evra, ali je imao velika primanja u Anžiju pa će verovatno isto očekivati i u budućem klubu.

Pre Junajteda su interesovanje za Etoom pokazali Napoli, Roma i Čelsi.

Luka Modrić

Čelnici Mančester Junajteda stigli su u Madrid na pregovore sa kolegama iz Real Madrida. Tema je mogućnost transfera Luke Modrića na "Old Traford". Nakon što nije uspeo da dovede Seska Fabregasa u svoj tim, Dejvid Mojes se u potpunosti okrenuo kupovini Hrvata.

Lasana Dijara

Francuski fudbaler je počeo pregovore sa upravom Anžija o prekidu saradnje. Kao mogući klub za nastavak karijere pominje se Monako.

Defanzivac je u svojoj karijeri igrao za Čelsi, Arsenal i Real Madrid, a upravo je za španski klub igrao najviše utakmica (87).

Pablo Osvaldo

Benfika je zainteresovana za fudbalera Rome Pabla Osvalda. Sportski direktor portuagalske ekipe, Rui Košta došao je u Rim radi pregovora oko transfera.

Međutim, za sada postoji mali problem. Benfika nudi 1.8 miliona evra po sezoni, a fudbaler "vučice" traži 200.000 više, navodi "Skaj Sport".

Luka Marone

Everton je ponudio 8,5 miliona evra za vezistu Juventusa. Ovaj 23-godišnji fudbaler je od 2009. član "torinske dame", ali je zbog male minutaže jednu sezonu proveo na pozajmici u Sijeni.

Posle povratka u dres šampiona Italije zbog velike konkurencije u timu retko je bio u prvom sastavu, pa bi mu transfer u neki klub sa slabijim igračima na njegovoj poziciji pružio više šansi da se dokaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA