KRAJNJA MERA: Zvezda i još šest klubova bojkotom lige ruše Karadžića!

Crveno-belima u pokušaju rušenja predsednika FSS voljni da se pridruže Sloboda, OFK Beograd, Jagodina, Javor, Novi Pazar i Radnički iz Niša

  • 38

Uprava FK Crvena zvezda namerava da Tomislava Kardžića sruši sa položaja predsednika FSS bojkotom Jelen Superlige kojem će se pridružiti najmanje još šest klubova, piše "Informer".

Crveno-bele će u bojkotu podržati Sloboda, OFK Beograd, Jagodina, Javor, Novi Pazar i Radnički iz Niša, a moguće je da se akciji priključe još i Vojvodina i Radnički iz Kragujevca.

Bojkot je krajnja mera koja će biti primenjena ukoliko ne bude drugog načina da se smeni Karadžić. Kroz sistem Fudbalskog saveza Karadžića je teško smeniti, jer su mu tu pozicije čvrste.

Predsednik Zajednice Superlige Dragoljub Lekić ocenio je da ako bi došlo do ovakvog razvoja doagađaja to bi značilo kraj takmičenja.

- Ako bi šest ili sedam klubova istupilo, prvenstva ne bi ni bilo. Kad istupi jedan ili dva kluba to je ogroman problem. Međutim, ako to uradi skoro pola lige tu više nema matematike - rekao je Lekić.

Generalni sekretar Zajednice Branislav Delić, međutim tvrdi da to nije tako lako.

- Pravilnik kaže da ako klubovi iz njima poznatih razloga ne odigraju dva kola u Superligi bivaju izbačeni dva ranga niže i smatra se da su istupili iz takmičenja. Prvenstvo se nastavlja, ali konačnu odluku donosi Izvršni odbor FSS - objasnio je Đelić.

- E baš da vidimo ko će nas da otera u niži rang - zaključio je izvor Informera, čelnik Zvezde.

(Telegraf.rs / Izvor : Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baccko

    15. avgust 2013 | 01:30

    tole odlazi

  • Дарко

    15. avgust 2013 | 08:18

    Какви коментари! Не ради cе овдје о томе да ли Звезда оcваја трофеје или не,него о нерегуларноcти првенcтва. Ко је гледао утакмицу Партизан -Пазар,зна о чему говорим.

  • kimi

    15. avgust 2013 | 03:00

    partizane PLATI ME KMEEE KMEEE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA