BABIĆ: Mitrovićev otac nam je vezao ruke!

Član UO Partizana rekao je da je napadačev otac napravio aranžman sa Anderlehtom po kojem ni jača ponuda nekog drugog kluba nije dolazila u obzir, i dodao da je bilo malo više razumevanja porodice, možda je sve moglo i drugačije da se završi

  • 3

Član Upravnog odbora Partizana Ratomir Babić rekao je da je Mile Jovičić, koji je ponudio svoju ostavku u tom telu, reagovao ishitreno nezadovoljan prodajom napadača Aleksandra Mitrovića Anderlehtu.

Babić je najavio da će UO o Jovičićevoj ostavci raspravljati na sledećoj sednici.

- On je ponudio ostavku i mislim da je odreagovao ishitreno. Mile je potreban klubu i, pošto je sada Mitrović glavna tema, već na narednoj sednici Upravnog odbora u utorak ćemo razgovarati o Jovičićevoj odluci - rekao je Babić "Novostima", koji je navodno i sam ponudio da ode iz kluba.

- Nismo razgovarali o mom odlasku. Lako je otići kada je teško, ali valja se boriti. Normalno, bilo je na sastanku onih koji su bili za i onih protiv prodaje Mitrovića. Da smo ušli u plej-of Lige šampiona i samim tim imali obezbeđena određena sredstva, sigurno je da ne bismo ni razmišljali o prodaji Mitrovića - kaže Babić.

Svi podsećaju na reči predsednika Dragana Đurića da Mitrović neće biti prodat, sve i da ga traže Real Madrid i Barselona.

- Došli smo u situaciju da su nam bile praktično vezane ruke, pošto je Mitrovićev otac napravio aranžman po kojem ni jača ponuda nekog drugog kluba nije dolazila u obzir. Da je bilo malo više razumevanja porodice, možda je sve moglo i drugačije da se završi.

- Sada nam je finansijska situacija daleko mirnija i možemo da isplatimo radnike, kao i zaostala primanja igrača. Mi nemamo pomoć ni države ni banaka, pa je naša surova istina da poslednjih deset godina živimo od prodaje igrača. Uostalom, doveden je napadač kao zamena, Fofana je dobar igrač - rekao je Ratomir Babić.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    15. avgust 2013 | 08:35

    Koliko si plitak Babicu!!! Plitak je i ceo klub.Treba tebi vezati ruke i pravac CZ

  • x3

    15. avgust 2013 | 12:08

    Ke ako moze otac igraca pod ugovorom da ima "svoj aranzman"? Dok klub ne kaze AMIN, tatmame i ostali bi mogli da vam pljunu pod prozor. Da li ti Babicu mislis da ovo citaju samo klinci i totalno ograniceni retardi??

  • nebojsa

    15. avgust 2013 | 15:25

    on vam je vezao ruke,ali ste ipak uspeli da stavite pare u dzep.neka da bog da vam se te iste ruke osuse sto pre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA