MIHA: Da se pitam, zadržao bih Ljajića u Fiorentini!

Selektor fudbalera Srbije rekao je italijanskim medijima da bi sigurno zadržao fudbalera koji je mnogo napredovao. Atletiko Madrid se uključio u trku

  • 6

Nema poziva za Adema Ljajića u reprezentaciji Srbije, ali se pozitivno mišljenje selektora Srbije Siniše Mihajlovića o mladom vezisti nije promenilo!

Rekao je Miha da kada bi mogao da odlučuje u Fiorentini, ne bi razmišljao da li da Ljajića zadrži u klubu iz Firence.

- Adem se pretvara u velikog igrača! Znamo se dobro. Počeo je kod mene da igra redovono. Od tada, napredovao je, daje golove, raznovrstan je igrač - istako je selektor Srbije za "Gazetu delo sport".

- Da donosim odluke u Fiorentini, na sve načine bih pokušao da zadržim Ljajića. Uspeo je to klub da uradi sa Stevanom Jovetićem, mogli bi i sa Ademom!

Mihajlović je potvrdio Italijanima da Ljajića ne zove zbog već poznatog razloga o nepevanju himne, a tamošnji mediji su po ko zna koji put istakli da ne razumeju selektorsku odluku.

Kad smo kod Ljajića, za njega je ozbiljno zagrizao Atletiko Madrid.

"Jorgandžije" su postale ozbiljan rival Milanu, jer je trener tima iz Madrida Dijego Simeone rešen u nameri da organizaciju igre u nardnom periodu prepusti srpskom fudbaleru.

- Odličan je - rekao je Simone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA