Da li je Nemanja Vidić budući menadžer Junajteda (VIDEO)

Srpski internacionalac i kapiten ''crvenih đavola'' uhvaćen kako daje instrukcije omladincima koji ga pomno gledaju i upijaju svaku njegovu reč

  • 6

Postao je kapiten i legenda jednog od najvećih svetskih klubova, a da li će Nemanja Vidić u narednom periodu postati i menadžer Mančester junajteda ostaje da se vidi, međutim, prema poslednjim informacijama sa treninga ''đavola'', defanzivac je pokazao da ima ''šmeka'' za trenerski posao.

S obzirom na iskustvo i lidersku poziciju u timu, jer je kapiten, Vidić je održao sastanak sa omladincima Junajteda i pritom pokušao da im udeli nekoliko saveta kako bi postali veliki igrači.

- Budite pozitivni. Ne samo u fudbalu nego i životu. To je najvažnije. Fudbal je sjajan sport u kojem naučite da pobeđujete i gubite kao i da steknete prijatelje - između ostalog istakao je Vidić.

Gledajući unazad kroz prizmu Junajteda koji i te kako drži do tradicije, nije isključeno da Vidića posle penzije očekuje neko mesto u fotelji. Makar i u onoj na klupi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    15. avgust 2013 | 15:14

    Он је Ферги на терену..

  • Navijac

    15. avgust 2013 | 16:53

    Kakva god da nam je reprezentacija, svojim istupanjem iz nje pokazao je da je vrlo los covek. Ko ne postuje svoju zemlju ne treba ni njega da postujemo.

  • Bunt!

    15. avgust 2013 | 22:05

    @Navijac zalim te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA