Mitrović predstavljen u Anderlehtu: Biću bolji od Jestrovića! (FOTO)

Madi napadač koji iz Partizana prelazi u Anderleht izrazio nadu da će u belgijskom fudbalu ostaviti trag poput svog menadžera

  • 0

Aleksandar Mitrović predstavljen je u novom klubu, Anderlehtu. Mitrovića i menadžera Nenada Jestrovića u četvrtak na aerodromu su dočekali ljudi iz Anderlehta, a njihov dolazak izazvao je i prilično interesovanje tamošnjih medija.

Mladi fudbaler koji napušta Partizan obavio je lekarske preglede pred potpisivanje petogodišnjeg ugovora sa belgijskim gigantom, a onda i potpisao ugovor, pa je i predstavljen u novoj sredini.

- Drago mi je što sam ovde. Nisam još dobar kao što je bio Jestrović u svoje vreme, ali nadam se da ću biti - izjavio je Mitrović po dolasku.

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera i u novoj sredini nosiće broj 45, sa kojim se afirmisao u Partizanu. Mitrović bi trebalo da se, pošto sve reguliše s Anderlehtom, vrati u Beograd i pomogne "crno-belima" da se plasiraju u Ligu Evrope u dvomeču protiv švajcarskog Tuna, a onda definitivno napusti Humsku.

"Crno-beli" će dobiti pet miliona evra za transfer Mitrovića. Mitroviću će saigrač u Anderlehtu biti bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA