Dame, šta kažete na Emirove trbušnjake? (FOTO)

Srpski preponaš i osvajač bronzane medalje na 400 metara nije propustio priliku da se u Moskvi fotografiše sa dvostrukim svetskim i olimpijskim šampionom, Feliksom Sančezom

  • 12

Dolaskom u Beograd, gde je dočekan uz trubače i stotinak ljudi na aerodromu "Nikola Tesla", srpski preponaš Emir Bekrić završio je blistavu epizodu na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

Bronzani momak je ponovio da nije mnogo obraćao pažnju na zaista jaku konkurenciju, več je želeo da uživa u finalnoj trci u svojoj osmoj traci.

Koliko je njegov uspeh veliki, govori i to da je iza sebe ostavio Feliksa Sančeza, proslavljenog trkača iz Dominikanske Republike, koji naredne godine odlazi u penziju. Sančez, koji je osvajao titule svetskog šampiona u Edmontonu 2001. i u Parizu 2003, kao olimpijsko zlato osvojio u Atini 2004. i u Londonu 2012, gledao je Emiru u leđa sa petog mesta u Moskvi.

Bekrić nije propustio priliku da se slika na treningu sa proslavljenim atletičarom. Pokazali su svoje trbušnjake, koji će nesumnjivo devojke ostaviti bez daha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA