LOVERNJ: Neka čudna veza između Srbije i mene! (VIDEO)

Košarkaš Partizana nije zaboravio kome treba da se zahvali na ukazanoj prilici da zaigra za reprezentaciju Francuske

  • 3

Košarkaš Partizana i reprezantetivac francuske Žofri Lovernj u intervjuu francuskom "L'Ekip 21" istakao koliko mu je u karijeri pomogao dolazak u "crno-beli" klub i kakvu je vezu ostvario sa srpskim narodom.

Posle odličnih partija za Partizan, Lovernj je dobio poziv za pripreme svoje reprezentacije, a nakon što je primljen u tim i postao jedan od važnijih igrača, nije zaboravio odakle je krenuo njegov uspon.

- Da nije bilo Partizana sigurno ne bih bio ovde sada. Ima neka tajna veza između Srbije i mene - rekao je Lovernj za sportski dnevnik "L'Ekip 21".

- U Beogradu me svi poznaju, i mlađi i stariji, pa čak i ljudi sa strane. Volim rivalitet koji vlada između Zvezde i Partizana, volim tu energiju koju proizvodi svaki naš okršaj - završio je košarkaš.

Još jedan član "crno-bele" ekipe, Leo Vesterman je takođe bio na pripremama reprezentacije francuske, ali je ipak otpao sa spiska selektora Vensana Kolea.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    18. avgust 2013 | 02:34

    Miki sine, je l' ti dobro? :D

  • Srpska Atina

    18. avgust 2013 | 03:52

    gledaj ga miki kompleksas,ala je isfrustriran..al' ga 12 godina ubi u mozak...

  • miki

    17. avgust 2013 | 22:43

    Nema veze sine između tebe i Srbije, vi ste na neku ruku veliki rivali i neprijatelji, ali ima veze između tebe i i Jugoslovenskog sportskog društva partizan. Ta veza ti je neraskidiva, a to je moraš priznati sasvim druga priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA