IVKOVIĆ: Situacija s Lučićem zabrinjava!

- Odigrao je samo jedan meč, i to s malom minutažom i nakon toga se požalio na jake bolove i rekao da ne može da igra - kaže zabrinuto selektor Srbije

  • 0

Košarkaši Srbije vratili su se s turnira u Francuskoj gde su doživeli dva tesna poraza, od domaćina i Gruzije, ali ono što najviše brine selektora Srbije Dušana Ivkovića su povrede igrača, konkretno Vladimira Lučića!

Odlično krilo Valensije odigralo je samo jedan meč i tek nekoliko minuta od ukupno osam pripremnih utakmica. Turnir u Francuskoj je bila prilika da se aktivnije uključi u rad s timom, ali se nakon igranja protiv Gruzije požalio na jake bolove u leđima.

- Posle obavljenih dodatnih kontrola i pregleda nova situacija oko Lučića je zabrinjavajuća - kaže selektor Srbije i dodaje:

- Samo jednu utakmicu je odigrao do sada s malom minutažom, ali je posle toga imao takve bolove da nam je bukvalno rekao da ne može da igra. Videćemo kao će se situacija razvijati - rekao je Ivković za "Sportski žurnal".

On je istakao da je situacija s povredama igrača veliki problem.

- Čekamo šta će lekari reći za Nedovića, verujem da će on moći individualno da trenira dok smo ovde u Beogradu. Zbog problema s povredama ne mogu da kažem da li će spisak igrača biti skraćen pre turnira u Turskoj ili kada se vratimo.

Selekcija Srbije treniraće nekoliko dana u Beogradu, a onda od 23. do 25. avgusta na turniru u Turskoj ima poslednju proveru pred Evrobasket u Sloveniji. Veliki problem našem timu predstavljau povrede, jer su van stroja Miloš Teodosić, Nemanja Nedović i Vladimir Lučić.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA