Stanković na Marakani, Džajić na čelu FSS?!

Uprava Crvene zvezde spremna da ponudi mesto predsednika Dejanu Stankoviću, što je deo šireg plana da Dragan Džajić nasledi Tomislava Karadžića kao prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije

  • 34

Uprava FK Crvena zvezda ponudiće mesto predsednika Dejanu Stankoviću. Ideja čelnika sa "Marakane" je da aktuelni predsednik "crveno-belih" Dragan Džajić zameni Tomislava Karadžića na mestu prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije i bogatu karijeru završi na položaju na kojem još nije bio, piše "Informer".

- Prva želja uprave Zvezde za predsednika je Dejan Stanković. Zimus, kad je formirana Radna grupa, Stankoviću je rečeno da bi rukovodiocima i legendama kluba bila čast da ga vide na "Marakani". Međutim, u tom trenutku Dejan je imao ugovor sa Interom i nije mu padalo na pamet da ide. Sada je situacija drugačija jer je slobodan. Pitanje je samo da li on želi da se preseli u Beograd, želi li to i njegova supruga - kaže izvor "Informera".

Ukoliko bi Stanković pristao da dođe na "Marakanu", postoji ideja i da njegov šurak Milenko Aćimović postane sportski direktor.

U slučaju da se ovi planovi ne ostvare, alternativa je da za predsednika Zvezde dođe neki ugledni privrednik, možda direktor neke jake firme u Srbiji. On bi vodio klub, slično kao što vodi firmu, dok bi za sportska pitanja bio formiran kvalitetan sportski sektor.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    19. avgust 2013 | 01:13

    Pazi sta pricas,Dzajic je legenda svetskog i srpskog fudbala,najbolje levo krilo na svetu,a sta je ovaj Karadzic??!!?loptu nije sutnuo u zivotu i on ce da bude predsednik!!?!

  • stefan

    19. avgust 2013 | 01:19

    Da, da lopov! Pa taj lopov je mozda najbolji igrac nase zemlje svih vremena, a ono djubre ni cepanicu nije sutnulo!!!

  • Ivan

    19. avgust 2013 | 00:45

    После лопова,лопов !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA