Iznenađenje? Orlovi čekaju Makedonce u Jagodini!

Fudbalski savez Srbije obavestio je Takmičarsku komisiju FIFA da će Srbija poslednji meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu odigrati na stadionu u Jagodini

  • 1

Fudbalska reprezentacija Srbije će poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine odigrati u Jagodini protiv Makedonije, a Fudbalski savez Srbije obavestio je Takmičarsku komisiju FIFA o svojoj odluci za mesto igranja ovog meča, koji je zakazan za utorak 15. oktobar 2013. godine.

Kvalifikacione utakmice za SP u Brazilu Srbija je do sada igrala na Zvezdinom, Partizanovom i stadionu Vojvodine, pa će ovo biti četvrti teren na kome će publika iz naše zemlje moći da bodri "orlove".

Stadion FK Jagodina ima kapacitet od 15.000 mesta i sve tribine osim južne su pokrivene stolicama, a krajem prošle fudbalske sezone prvi put su zasijali reflektori na terenu superligaša.

Selekcija Srbije trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa sedam bodova, devet manje od vodeće Belgije, dok je Makedonija poslednja sa četiri boda.

(Telegraf.rs / FSS)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    19. avgust 2013 | 18:06

    Nesmenjiv više nigde da dođu gde su bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA