JOŠ NIGERIJACA U ZVEZDI? Stojadinović želi Ogudea i Mbaa!

Reprezntativci Nigerije Fegor Ogude i Sandej Mba moguća pojačanja crveno-belih u završnici prelaznog roka

  • 4

Crvena zvezda planira da do kraja preleznog roka dovode još jedno ili možda dva pojačanja i time završi formiranje tima, bar za jesenji deo sezone.

Crveno-beli su zainteresovani za Crnogorca Nikolu Vukčevića, ali sportski direktor Zoran Stojadinović ima malo drugačiju ideju. On će upravi predložiti dva reprezentativca Nigerije.

U pitanju su vezisti Sandej Mba (24), koji igra za Enugu Rendžers iz Nigerije i Fegor Ogude (26), član norveškog kluba Valerenge, tvrdi Sportal.rs.

U upravi Zvezde trenutno ne postoji saglasnost, potpredsednik Slaviša Kokeza je protiv toga da se angažuje još stranaca jer ih je na Marakani već pet (Dauda, Onjilo, Pečnik, Arauho i Omega), a mogu da igraju samo četvrorica po meču.

- Ne mislim da bi bilo nagomilavanje, jer bismo imali dva štopera, tri vezna i dva napadača stranca, što znači da bi u rotaciji svako mogao da dobije dovoljno prostora - rekao je Stojadinović, a prenele Večernje novosti.

Kako god, crveno-belima nije preostalo mnogo vremena i kakve god odluke da donesu u realizaciju moraju što pre.

(Telegraf.rs / Izvori: Sportal, Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ILIJA

    20. avgust 2013 | 12:04

    Evo ja da Vam odgovorim, kupujemo ih od para koje smo zaradili prodajom Milivojevica cifra oko 2 miliona... Kupujemo od sponzorskog ugovora sa Gaspromom cifra blizu 4,5 e godisnje... El sada jasno!? A meni cudi za Partizan koja je pojacanja doveo, i koliko para potrosio u prelaznom roku a prodao L.Markovica za 10 miliona e, i sada Mitrovica za 5 mil.e Osim Fofane koji kostao oko 200. 000 e Dakle gospodo o tome brinite.

  • lemmy

    20. avgust 2013 | 01:45

    Sa kojim parama vi kupujete ??od limenki ?od transfera ?od poreskih obveznika ?daj recite nam vise koja je magija u pitanju..

  • Profesor

    20. avgust 2013 | 01:10

    a dug od 50.000.000€?E Tole Tole....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA