BIZARNO: Premija na utakmici - besplatna sahrana!

Svako ko želi da bude deo nagradne igre moraće da napiše kratak esej i da objasni kako izgleda njegova "idealna sahrana"

  • 0

Borba za "živim" gledaocem, za čovekom na tribinama, u poslednje vreme ja jedna od glavnih bitaka koje menadžmenti klubova u svim sportovima vode. Svakodnevno... Razne promocije i sniženja kojekakvih "paketa" su normalna stvar, ali ne verujem da je iko ikada imao prilike da učestvuje u igri u kojoj je glavna premija besplatna sahrana?!

Da, dobro ste pročitali − sahrana. Naime, "Tripl A" ekipa i filijala bejzbol tima Filadelfija Filis Li Veli Ajron pigs, to jest njihova uprava, planira da na jednoj sledećoj utakmici jednom posetiocu obezbedi besplatan put na "onaj svet" ili dva metra ispod zemlje. Naravno, premija će biti retroaktivno "aktivirana", ali će svaki aplikant morati da se potrudi da je osvoji.

Svako ko želi da bude deo nagradne igre moraće da napiše kratak esej i da objasni kako izgleda njegova "idealna sahrana"?!

Iako je ovo jedna od najbizarnijih nagrada u nižim bejzbol ligama u SAD se izgleda takmiče koja će ekipa biti maštovitija. Početkom ove sezone jedan klub je u svojim muškim toaletima instalirao video-igricu koja je direktno "vezana" za uriniranje!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA