Babović i Milovanović pojačavaju Voždovac! (VIDEO)

Bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde na pragu dolaska u novog Superligaša* - Pregovaramo sa njima i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac - otkrio je u razgovoru za Telegraf sportski direktor kluba Zoran Perić

  • 3

Bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde, Stefan Babović i Dejan Milovanović pojačaće novog prvoligaša Voždovac, otkrio je Telegraf!

Posle brojnih špekulacija da bi nekadašnji vezista crno-belih mogao da nastavi karijeru u redovima najvećeg rivala iz Ljutice Bogdana, ili Vojvodini iz Novog sada, novinar Telegrafa pronašao ga je na treningu Voždovca.

U razgovoru za naš portal sportski direktor Voždovca Zoran Perić priznao je da su dva igrača u opciji za pojačanja novog Superligaša

- Uspeli ste da otkrijete neke stvari koje sam hteo da sakrijem - rekao je Perić i dodao:

- Pregovaramo sa Babovićem i Milovanovićem i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac. Milovanović danas prvi put trenira sa ekipom, dok je Babović sa nama već mesec dana.

- Stefan je dečko koji je obezbedio sebe i njemu nije primarno da li će negde u inostranstvu igrati za ogroman novac ili će igrati u Voždovcu za 10 ili 50 puta manje pare. Njemu je bitno da igra, da se vrati - rekao je Perić i kroz osmeh dodao:

Nekadašnji vezista Partizana pred početak treninga nije želeo da komenriše mogućnost prelaska u Voždovac, dok je Dejan Milovanović za koga postoji interesovanje klubova iz Azerbejdžana i Irana u razgovoru za Telegraf  otkrio da je opcija povratka u srpski fudbal otvorena.

- Postoji velika mogućnost da ostanem u Voždovcu. Pričao sam sa upravom kluba i trenerom Nenadom Lalatovićem. .

Trener Voždovca Nenad Lalatović rado bi u svom timu voleo da ima bivšeg saigrača iz Crvene zvezde Dejana Milovanovića, ali i šuraka Stefana Babovića.

- Moja velika želja je da njih dvojica dođu u Voždovac. Sa Dekijem sam igrao, bio sam mu kapiten u Zvezdi. Reč je o sjajnom igraču i ne bih trošio previše reči o njegovim igračkim kvalitetima, a ista situacija je i sa Babovićem - rekao je Lalatović za Telegraf i kroz osmeh prokomentarisao ulogu rodbinskih veza u mogućem prelasku babovića u Voždovac.

- Stefan ovde trenira sa nama zbog mene. On je igrač koga bi svaki trener poželeo. Njemu se u ovom trenutku ne ide u inostranstvo iako ima ponude, što meni i ekipi odgovara jer bi bio veliko pojačanje za Voždovac.

(Petar Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mufljuz

    20. avgust 2013 | 22:52

    Babovic nomad,sreca pa ga nismo dovelibu Vosu.

  • pablo

    20. avgust 2013 | 23:42

    Pa, dobro, realno, momci za bolje i nisu!! Toliko su dobri, da ih i "jaki" menadzeri, ne mogu vise da ih zavale!!

  • Portiljo

    21. avgust 2013 | 08:53

    Babovic jos i zna nesto...a ovaj Milovanovic je teska buboleja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA