ČOVIĆ: Karadžićeva pokvarena podmetačina

Jedan od potpredsednika Crvene zvezde tvrdi da je prvi čovek FSS svoje saopštenje objavio tek pošto je bio na razgovoru sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem

  • 9

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić objavio svoje saopštenje tek pošto se sastao sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

- Čini mi se da je Karadžić dobio energiju posle jučerašnjeg sastanka sa predsednikom države Tomislavom Nikolićem. Siguran sam da mu odgovara da u Zvezdi sede neuspešni i neodlučni ljudi i on bi sve učinio da tako ostane. Za stanje u srpskom fudbalu, priznaćete, nije bitno da li sam i kada uživo gledao utakmcu - rekao je Čović za "Informer".

On je istakao da je prvi čovek FSS informacije objavljene u saopštenju dobio preko Bate Đurovića, bivšeg šefa SBPOK (Službe za borbu protiv organizovanog kriminala).

- Za stanje u srpskom fudbalu nije bitno koordinisanje juga Srbije. Karadžić mi je pokazao da je očigledno dobar prijatelj sa Batom Đurovićem. On mu nije jedini poznati prijatelj koji je konstruisao mnoge, nazovimo ih, zaštićene svedoke, koji su čitali napisane izjave, o čemu postoji video i audio-materijal.

- Što se tiče mog koordinisanja, od njega nisam dobio ništa materijalno, osim što sam radio najnezahvalniji posao i uspeo da sačuvam jug Srbije i Kosovo i Metohiju, jer u moje vreme nije bila proglašena nezavisna država. Karadžić zna da je to pokvarena podmetačina - istakao je Čović, dodajuči da Karadžić "o svemu može da se raspita u vrhu partije koja ga je dovela u FSS i koja ga štiti".

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    21. avgust 2013 | 07:55

    Čini mi se da ti nije svejedno.

  • Владимир

    21. avgust 2013 | 08:04

    није му баш одговорио. малко се брани..или ми се чини

  • KKP

    21. avgust 2013 | 08:35

    Ćoki je podvio rep. Očigledno je da ga Karadžić drži u šahu. Mafija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA