Štimac nazvao navijača idiotom na Fejsbuku

Selektor reprezentacije Hrvatske preterao u nedoličnoj komunikaciji na društvenoj mreži sa navijačem koji je iskazao drugačiji stav

  • 0

Selektor fudbalera Hrvatske Igor Štimac aktivan je na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj obaveštava obožavaoce o novostima iz reprezentacije, a  često ume i da ih nagrađuje. Međutim, tamošnjim medijima je zapalo za oko to što je Štimac jednom navijaču napisao da je idiot.

U pitanju je navijač koji je stao u odbranu mladog fudbalera Marka Livaje, koji je zbog nediscipline izbačen iz mlade reprezentacije, što je Štimac podržao. Navijač je na svom profilu postavio video na kome se vide majstorije Livaje, i napisao: "Sad vi vidite ko je u pravu retardirana braća Kovač i još gluplji Igor Štimac ili Marko Livaja - hrvatski Adriano".

Štimac mu je odgovorio, spuštajući se na nivo komunikacije koja ne treba da mu priliči: "Ti si u pravu idiote... Zovi ga kući".

Ovo nije prvi put da Štimac na sličan način odgovara onima koji se ne slažu s njim − pre pet meseci je navijače koji su na gostovanju Velsu zviždali Samiru takođe nazvao idiotima.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA