TRANSFERI & TRAČEVI: Srbi pojačavaju Milan, Di Marija na korak od PSŽ-a! (VIDEO)

Stefan Simić potpisao za "rosonere", Gojko Kačar moguće pojačanja trofejnog italijanskog kluba. Uprava novog superligaša Voždovca među najaktivnijim 21. dana avgusta,sklopljen ugovor sa bivšim kapitenom Crvene zvezde Milovanovićem, a napadača Veljovića od potpisa dele papiri koji trebaju da stignu iz Kluža

  • 3

Na svetskoj fudbalskoj pijaci mnogo se više tračarilo, nego što se konkretno radilo u danu koji je za nama. Dajemo vam pregled najinteresantniji transfera i tračeva u izboru Telegrafa.

TRANSFERI

Stefan Simić - Milan

Mladi Srbin Stefan Simić u narednih pet godina nosiće dres Milana!  Rođeni Prijedorčanin koji je zimus iz praške Slavije stigao u Đenovu odigraće prvu sezonu ligi mladih timova, Primaveri.

Simić se snalazi najbolje snalazi mestu štopera, može da igra i zadnjeg veznog, ali je minulo proleće proveo na poziciji desnog beka, što ga je i preporučilo italijanskom velikanu.

Dejan Milovanović - Voždovac

Bivši kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović potpisao je ugovor sa Voždovcem!Sportski direktor kluba Zoran Perić rekao je  saradnja sa veznim fudbalerom ostvarena je na godinu dana.

- Milovanović će nositi dres Voždovca u sezoni 2013/14. On je već kontaktirao svoj bivši klub Panionis kako bi papiri stigli što pre. Nadamo se da će već na meču sa Jagodinom 31. avgusta imati pravo nastupa.

Rade Veljović - Voždovac

Nekadašnji mladi reprezentativac reprezentativac Srbije Rade Veljović potpisaće ugovor sa novin Superligašem Voždovcem! Veljović je prethodne sezone nastupao za Kluž, a od potpisa ugovora ga dele samo "papiri" rumunskog kluba.

Andrija Živković - Partizan

Mladi fudbaler Andrija Živković potpisao je profesionalni ugovor sa Partizanom i očekuje se njegovo priključivanje prvom timu. U saopštenju crno-belih se ističe da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo i da se očekuje priključivanje Andrije Živkovića prvom timu.

- Povodom pojavljivanja neistinitih informacija, spekulacija i dezinformacija u medijima, još jednom ističemo ne samo da one nisu tačne, već i da nisu imale nikakvu činjeničnu osnovu i da su pritom ugrožavale međusobni odnos dveju strana, a samim tim i pregovore – stoji dalje u saopštenju “crno-belih”.

TRAČEVI

Gojko Kačar - Milan

Sportski direktor Milana želeo bi u redovima rosonera da vidi povremenog srpskog reprezentativca Srbije Gojka Kačara. Posle neuspelih pregovora oko dovođenja Keisukea Honde, koji ovog leta neće moći da preše na San Siro, uprava Milana se okrenula igraču Hamburga.

Demba Ba - Roma

Roma je zainteresovana da u svoje redove dovede fudbalera Čelsija Demba Bu. Čelni ljudi Vučice spremni su da pošalju ponudu od devet miliona evra za napadača iz Senegala. S obzirom da nije u prvom planu, očekuje se da će Žoze Murinjo "dati slobodu" Demba Bi da napusti klub.

Iker Kasiljas - Barselona

Ukoliko kapiten i dete Real Madrida Iker Kasiljas potpiše ugovor sa Barselonom, to će biti jedan od najvećih potresa u svetskom fudbalu ikada! Iako Katalonci nisu poslali zvaničnu ponudu za golmana kraljevskog kluba u emisiji "Tika-Taka" otkriveno je da je reprezentativac Španije želja katalonskog kluba.

Kasiljas je nezadovoljan tretmanom u Realu, a posle odluke trenera Karla Anćelotija da ga ostavi na klupi u meču sa Betisom golman nije hteo ni da se zagreva pred taj duel.

Andrija Delibašić - Šefild

Nekadašnji napadač Partizana Andrija Delibašić ima ponudu ekipe iz Čempionšipa Šefild Venzdeja! Crnogorski reprezentativac zahteva godišnju platu od milion evra, a predsednik sova spreman je da Delibašiću da 600.000 evra plus bonuse.

Anhel Di Marija - Pari Sen Žermen

Ukoliko Geret Bejl pređe na Santijago Bernabeo, argentinac Anhel di Marija napustiće redove Real Madrida. Za njegove usluge najzainteresovaniji je PSŽ, koji bi rado video mladog ofanzinog fudbalera u svojim redovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja357

    22. avgust 2013 | 10:29

    Krece krimi Vozdovac napad na titulu u superligi... Najbogatiji klub u ligi na zimu ce da dovede igrace o kojima czv i pfc mogu da sanjaju. Tako se to radi u zemlji apsura Srbiji! Kriminal hara na posteno!

  • Goran Bogdanovic

    22. avgust 2013 | 01:35

    Pa ovaj prvi je hrvat jos ste stavili i video kakve veze on ima s Srbima jel ste vi novinari ili sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA