Nikolić primio šampione Evrope u fudbalu (FOTO)

Predsednik Republike Srbije lično je poručio čestitke našim fudbalerima koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlađe od 19 godina

  • 1

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se sa omladinskim reprezentativcima Srbije u fudbalu, koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlađe od 19 godina.

Predsednik Nikolić je čestitao mladim reprezentativcima osvajanje zlatne medalje, i istakao da su pobedili igrom, ali i srcem i pokazali koliko se voli i kako se brani sportska čast Srbije.

- Fudbal je u Srbiji uvek bio više od igre, a vi ste, draga deco, vratili veru u naš fudbal i ostvarili ono što je bilo gotovo nemoguće.

- Nadam se da ćete nastaviti ovakvu igru i u A timu naše reprezentacije i da ćete ove uspehe ponavljati  - istakao je predsednik Srbije.

Savo Milošević, direktor reprezentativnih selekcija, zahvalio se predsedniku Nikoliću u ime Fudbalskog saveza, stručnog štaba i ekipe, na odvojenom vremenu, i istakao da svi moramo da se ujedinimo ako mislimo da naš fudbal doživi prosperitet i da se ovakvi uspesi nastave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    22. avgust 2013 | 15:14

    bilo bi super da uspe ovaj mali rajkovic... ima potencijal a i deluje kao dobar momak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA