Boris Dalo potpisuje za Partizan (VIDEO)

Mladi Francuz je igrao za INSEP, čuveni institut za sport Francuske, i zato pri odlasku u inostranstvo za njega mora da se plati obeštećenje

  • 1

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović, agent francuskog košarkaša Borisa Dala (19,195), potvrdio je da je u pregovorima sa francuskom federacijom oko prelaska u Partizan.

Francuz je prošle nedelje bio u Beogradu na probnom treningu i zadovoljio je ukus trenera Duška Vujoševića, pa je odlučeno da se sa njim potpiše ugovor.

- Čekamo Daloa da dođe, još nismo potpisali, ali nadam se da će sve biti u redu. Zadovoljio je kriterijume trenera Vujoševića - rekao je za "Mondo" Dragan Todorić.

Međutim, pošto je Dalo potekao iz INSEP-a, čuvenog instituta za sport, za njega mora da se plati obeštećenje francuskoj federaciji pri odlasku u inostranstvo.

- U pregovorima smo sa francuskom košarkaškom federacijom i do petka bi trebalo da bude sve završeno - rekao je Ražnatović za B92 i potvrdio da je optimista što se tiče dolaska Daloa u Humsku.

Dalo je visok 195 centimetara, ima raspon ruku dva metra i odlične fizičke predispozicije.

Pogledajte njegove poteze sa utakmica:

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    22. avgust 2013 | 15:54

    Talentovanim igracima treba davati dugogodisnje ugovore i ako se pokazu prodati ih za 3 puta vecu cenu ,ovaj igrac je potreban partizanu i te kako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA