Niška policija uhapsila navijače Partizana!

Zbog nereda na utakmici Radnički Niš - Partizan 0:0, lišeni slobode Aleksandar S. (18), i Miloš M. (31) i Igor P. (34)

  • 0

Niška policija uhapsila je trojicu navijača Partizana, preneo je portal Južne vesti. U saopštenju niške policije navodi se  da je 21. avgusta uhapšen Aleksandar S. (18) iz Niša zbog sumnje da je pomagao NN osobi da se popne na severnu tribinu stadiona Čair nakon iskakanja na atletsku stazu na meču Radničkog i Partizana 17. avgusta, a pored njega uhapšena su još dvojica navijača crno-belih.

Sumnja se da je Aleksandar S. ometao pripadnike Žandarmerije koji su pokušali da zadrže NN osobu koja je preskočila zaštitnu ogradu i sa tribina ušla na teren i udarila pripadnika Žandarmerije.  Osumnjičeni Aleksandar S. zadržan je u pritvoru na 48 sati.

Takođe, kako kažu u niškoj Policiji, podnete su krivične prijave protiv Miloša M. (31) iz Niša i Igora P. (34) zbog sumnje da su palili baklje i gađali pripadnike Žandarmerije stolicama sa stadiona.

- Rad na identifikaciji ostalih navijača, kao i navijača koji su plastičnim stolicama gađali pripadnike Žandarmerije je u toku - navodi se u saopštenju Policije.

Utakmica drugog kola Jelen Super lige između Radničkog i Partizana završena je 0:0, a početkom drugog poluvremena došlo je do nereda na severnoj tribini gde su bili smešteni navijači crno-belih. Tada je polomljeno pedesetak stolica, a šteta još nije sanirana.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA