SEKS SKANDAL: Fudbaleri Herte spavali sa 16-godišnjakinjom?!

- Mojoj prijateljici je jedan od fudbalera ponudio je 1.000 evra za oralni seks, drugi mi je poslao fotografiju svojih genitalija, treći zatražio moju obnaženu fotografiju - otkrila je izvesna Lolita

  • 1

Seks skandal na pomolu u Nemačkoj! Maloletnica od 16 godina, izvesna Lolita iz Berlina, otkrila je da je ove godine spavala sa nekoliko fudbalera Herte.

U ispovesti za nemačke medije je kazala da je sve počelo 25. aprila, kada je sama zatražila broj omiljenog igrača, nakon čega su joj prišla još dvojica fudbalera.

- Poruke s igračima postale su vrlo brzo direktne. Mojoj prijateljici je jedan od fudbalera ponudio je 1.000 evra za oralni seks, drugi mi je poslao fotografiju svojih genitalija, treći zatražio moju obnaženu fotografiju - izjavila  je maloletnica.

- Sramim se zbog ovoga što iznosim. Zgadili su mi se ti ljudi, a među njima je bilo oženjenih i onih kojih su dugim vezama -  istakla je berlinska Lolita, koja je lagala kada je rekla da ima 19 godina da bi mogla da ima seks.

Iz Herthe se još nisu oglasili po pitanju ovog skandala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacca

    22. avgust 2013 | 23:06

    Potrosila je te pare od prostitucije i sada je jos gladna,niko je nije terao sta su trebali da pozovu policiju da je legitimise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA