JUG GRMEO ZBOG MLADOG NAPADAČA: Mitre, ostani! (FOTO) (VIDEO)

Posle minimalne pobede nad Tunom, južna tribina je skandirala odlazećem napadaču Partizana, što je on vrlo emotivno primio

  • 7

Nije ispunio obećanje Aleksandar Mitrović da će se golom oprostiti, ali nije ostao bez pesme podrške "grobara" sa Juga, naročito posle meča u Humskoj, u kojem je Partizan za jedan gol bio bolji od Tuna.

Na kraju meča, nekoliko hiljada navijača sa Juga pružilo je jaku podršku odlazećem mladom napadaču crno-belih, koji od 1. septembra i zvanično postaje igrač Anderlehta.

Štaviše, najvatrenije pristalice pozvale su popularnog Mitra da ostane u Humskoj, iako znaju da je to apsolutno nemoguće da se obistini.

- Ooooo, Mitre ostani - odjekivalo je iznad Humske, a Mitrović je vidno pogođen emotivnom strelom, uhvatiši se za srce, poslao osmehe ka Jugu, a onda i aplaudirao svojim navijčaima.

Time se verovatno i zvanično oprostio od Humske i Juga, iako postoji mogućnost da u nedelju nastupi protiv kragujevačkog Radničkog.

- Ovo je bio veoma emotivan trenutak za mene. Šest godina sam proveo u Partizanu, i zahvalan sam klubu i navijačima na svemu. Nadam se da sam igrama u poslednjih godinu i po dana uspeo da se bar donekle odužim - rekao je Mitrović.

BEZ NOVOG SLUČAJA "ŠĆEPOVIĆ"

Ni najmanja šansa nije postojala da se ponovi nesvakidašnja situacija "razmene kapitenske trake fudbalera i vođe navijača" Partizana.

Naime, dok je Jug skandirao svojim miljenicima posle pobede, svi igrači su u stroju stajali kod gol-aut linije podno južne tiribine.

Dakle, nije bilo nikakvog preskakanja reklame, skakanja i pevanja na atletskoj stazi, i pored poziva najvatrenije Partizanove tribine upućenih igračima: "Dođite ovamo".

(S.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA