Raul se kraljevski oprostio od Reala, "sedmicu" poklonio Ronaldu (VIDEO)

Proslavljeni španski napadač postigao je gol na revijalnoj utakmici i na najbolji način se oprostio od kluba, u kom je odigrao 16 sezona

  • 0

Proslavljeni fudbaler madridskog Reala, Raul Gonzales, oprostio se od navijača kraljevskog kluba, u kom je proveo najbolje godine svoje bogate karijere.

Na revijalnoj utakmici "Trofej Bernabeu", Real je ugostio katarski Al Sad, Raulov sadašnji klub, ali je poznati Španac obukao dres nekadašnjeg kluba, koji je slavio rezultatom 5:0.

I trebalo mu je samo 23 minuta, sa "sedmicom" na leđima i kapitenskom trakom oko ruke, da postigne fenomenalan gol, kako je često umeo da trese mreže dok je igrao za Madriđane.

Real Madrid - Al-Sadd 1-0 Raul 22' by realmadridplay

Nakon prvog poluvremena, napadač je skinuo dres i dao ga nasledniku broja sedam Kristijanu Ronaldu.

Za 16 sezona, Raul je odigrao 741 utakmicu za Real i postigao 323 gola. Osvojio je tri Lige šampiona, šest puta španski šampionati i četiri puta Superkup. U riznici trofeja se nalaze i dva Interkontinentalna kupa i jedan evropski Superkup.

Raul se u julu oprostio i od navijača Šalkea u Gelzenkirhenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA