Gagi Milosavljević novi kapiten Partizana!

Naslednik Vladimir Lučića biće borac do koske, u kojeg veliko poverenje ima Duško Vujošević

  • 1

Ni najmanju dilemu Duško Vujošević nije imao kada je trebalo da se izabere naslednik Vladimira Lučića, kao kapitena Partizana. Dragan Milosavljević  prihvatio je veliku obavezu na sebe, biće predvodnik mladom timu, čiji će biti najstariji član sa samo 24 godine.

Borac do koske Milosavljević tako će postati deo elitnog kluba legendi koje su nosile kapitensku traku najboljeg košarkaškog kolektiva Srbije i nastaviti niz nekadašnjih kapitena Vesa Petrovića, Nenada Čanka, Đure Ostojića, Petra Božića, pomenutog Lučića.

Gagi, koji je već tri sezone u klubu iz Humske, nije imao ni najmanju dilemu, najpre da ostane u Partizanu dok je bilo vrlo neizvesno ko će od prvotimaca ostati u klubu blokiranog računa, a zatim i da bez razmišljanja prihvati traku dodeljenu od njegovog velikog poštovaoca trenera Vujoševića.

- Pričao sam sa Duletom Vujoševićem. Rekao mi je da želi da ostanem i da budem kapiten. Takva se prilika ne odbija, da budeš kapiten kluba kakav je Partizan!

- Dosta sam napredovao u Partizanu. Bilo je ponuda iz inostranstva, ali sam siguran da će mi više značiti što sam ostao - rekao je Milosavljević "Sportskom žuralu".

(Telegraf/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    23. avgust 2013 | 09:40

    Sve najbolje..... Puno srece u predstojecoj sezoni. Puno uspeha!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA