BOMBA: FK Novi Pazar pregovara sa Maradoninim sinom!

Dijego Sinagra bi mogao da pojača superligaša iz Raške oblasti. Želimo da ceo svet čuje za nas, kažu u redovima Pazaraca

  • 6

Sin proslavljenog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone Dijego Sinagra mogao bi da pojača Novi Pazar, potvrđeno je Tanjugu u tom klubu.

Portparol Novog Pazara Redžep Korać rekao je da pregovori sa Dijegom Maradonom juniorom traju već petnaestak dana i da su blizu uspešnog završetka.

- U prethodnim danima intenzivno smo razgovarali sa Maradonom, on je prihvatio neke naše ponude, ostalo je da se vidi šta će odlučiti njegov menadžer. Maradona trenutno igra u Italiji i u prethodna 23 meča dao je čak 19 golova. Iako se radi o trećoj italijanskoj ligi, kvalitet i ime ovog fudbalera je svakako imperativ za naš klub, jer želimo da ceo svet čuje za nas - kazao je Korać.

On je dodao da bi eventualni dolazak Maradone juniora značio mnogo za ceo grad.

- Maradona je gledao snimke sa našeg stadiona i oduševljen je atmosferom koja ga podseća na ona slavna vremena kada je njegov otac igrao za Napoli. Navijanje, energija i želja za uspehom koju ima ceo ovaj sportski grad Maradoni je još jedan podstrek da zablista u dresu Novog Pazara - zaključio je Korać.

Dijego Sinagra ima 26 godina i on je vanbračni sin proslavljenog argentinskog fudbalera. Rođen je u Napulju, gradu u kojem je Maradona ostavio najdublji fudbalski trag u karijeri.

Tokom karijere bio je član nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova, a odigrao je jednu utakmicu za reprezentaciju Italije do 17 godina.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA