Bivša devojka Maradoninog sina: Dijego nije uopšte kao otac! (VIDEO)

Nekadašnja misica iz Argentine govorila je da Dijego Sinagra ne voli da privlači pažnju javnosti kako to ume njegov proslavljeni otac

  • 1

Ukoliko se obistine želje čelnika Novog Pazara da Maradonin vanbračni sin Dijego Sinagra zaista potpiše, srpski klub će dobiti dobrog igrača koji podseća na slavnog oca fizički, ali ne i psihički.

Tako o Dijegu govori njegova nekadašnja devojka Jesika di Vinćenco, koja se zabavljala sa fudbalerom tokom njegovog kratkog boravka u Argentini.

Dijego Sinagra je rođen u Napulju, gradu u kojem je Maradona ostavio najdublji fudbalski trag u karijeri. Tokom karijere bio je član nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova, a odigrao je jednu utakmicu za reprezentaciju Italije do 17 godina.

Jesika se bavi modelingom i osvajala je razna takmičenja lepote - bila je mis Italije, ali i Argentine.

- Upoznali smo se tokom gostovanja u jednoj TV emisiji. Nisam ni pretpostavljala ko je on, kasnije sam shvatila i izvinila mu se. Od tada smo se sprijatelji i stalno razgovarali preko Skajpa - rekla je lepotica.

Veza iz prijateljstva je proizašla 2008. godine kada je Dijego došao na probu u River Plejt.

- Da, bili smo zajedno neko vreme, a oboje smo dosta mladi. On se vratio u Italiju, a ja nisam htela tamo da živim. Održavali smo prijateljstvo jer smo to jako želeli - priča Jesika, i otrkiva nešto o ličnosti bivšeg dečka.

- Fizički dosta podseća na oca, pravi fudbaler. Ali je dosta drugačijeg karaktera od Maradone. Ne voli da izlazi uveče, niti da bode oči javnosti.

Argentinska lepotica se pomirila sa činjenicom da neće nastaviti vezu sa Dijegom.

- On ima devojku u Italiji i ona zna da smo mi samo dobri prijatelji. Ja poštujem njegovu devojku, ženu koja je uvek pored njega i koja ga uvek nasmeje - rekla je Di Vićenco, iako veruje da je njihova udaljenost glavni razlog što nisu zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA