Partizan i Jagodina pokradeni, sudije pred kaznom! (VIDEO)

Sudijska komisija FSS u petak, posle sastanka, zaključila da su oštećeni Jagodina i Partizan u 2. kolu. Sudije "skinute" s liste, o kaznama sledeće nedelje

  • 14

Redovni sastanak Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije održan u petak, a kao epilog ima dve stvari − sudije koje su sudile mečeve naša dva najveća kluba su grešile. Grešile na štetu Jagodine u duelu sa Crvenom zvezdom odnosno Partizana protiv niškog Radničkog na "Čairu".

Naknadnim analizama došlo se do zaključka da je Vlado Glođović, arbitar na duelu Radnički - Partizan mogao mnogo ranije da dodeli drugi žuti karton Milošu Živkoviću, defanzivcu niškog Radničkog. Inače, ovaj igrač je u 88. minutu izbačen zbog crvenog kartona.

Ista komisija je zaključila da je oštećena i Jagodina na "Marakani" i da je prvom golu Zvezde prethodila ofsajd situacija koju nije signalizirao pomoćni sudija.

Glođović i pomoćnik na "Marakani", sudija Ristić, skinuti su sa liste za 3. kolo, a konačna odluka o sankcijama prema njima biće doneta tokom sledeće nedelje.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad73

    23. avgust 2013 | 22:38

    Kako kad su u Zvezdi najpošteniji ljudi koji su hodali ovom zemljom?

  • miami

    23. avgust 2013 | 22:21

    Preti im kazna jer je Zvezda pobedila a Partizan izgubio. TOLE LOPOVE

  • Marko

    23. avgust 2013 | 23:22

    Kad vidim ovi ovde pisu Tole lopove ovo ono muka mi bude.Pa recite mi da bi Dzajic pustio da sve bude regularno i da Zvezda ne osvoji titulu.Pazi da ne bi pustio to.Namestaju i Zvezda i Partizan.Ovaj ofsajd je kao vrata.Lopta poslata ka Onilu on je direktno uticao na protivnickog fudbalera i ne znam zasto cigani pricaju da to nije.Mozda su sad poceli da prate samo kosarku pa su zaboravili pravila fudbala.U kosarci Zvezda namesta pa puca,al opet ne osvoji titulu.E to je ironija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA