ČOVIĆ: Karadžiću, odgovori Srbiji kada podnosiš ostavku!

- I dalje čekamo njegove odgovore, ne upućene meni, jer nisam pop, već javnosti u Srbiji, kaže potpredsednik FK Crvena zvezda

  • 20

Potpredsednik FK Crvena zvezda, Nebojša Čović, iako je trenutno na odmoru, nije prekinuo polemiku sa predsednikom Fudbalskog Saveza Srbije Tomislavom Karadžićem. Funkcioner crveno-belih u razgovoru za "Sport" rekao je da je od 20 pitanja koje je postavio prvom čoveku FSS Karadić odgovorio samo na jedno, vezano za ličnu prošlost, a da se nije dotakao aktuelnih tema iz srpskog fudbala.

- Karadžić je u svom stilu pokušao da obmani javnost bez priče o konkretnim fudbalskim stvarima. Odgovorio je samo na prvo pitanje, a povodom toga nije mi jasno kako je mogao, prema Statutu FSS, da postane predsednik - rekao je Čović.

Zvezdin potpredsednik tvrdi da Karadžić „prebacuje loptu” na drugi teren, koji nema veze sa fudbalom.

- Ali, kada je tako, onda da kažem da i mene zovu iz Srbije, posebno Subotice, da pitaju kako je čovek koga je Radoman Božović smenio sa mesta predsednika firme „29. novembar” i koji je posle prodavanja švercovanih magnetofona na buvljaku uspeo toliko da se obogati. Nisam znao da je neko od odgovornih dao dozvolu Karadžiću da švercuje i naftu i cigarete. Ne treba on da se bavi pitanjima iz Zubinog Potoka ili Los Anđelesa, pošto drug Bata može da mu da prave odgovore.

Čović ističe da Karadžić treba da se bavi isključivo fudbalskim problemima.

- I dalje čekamo njegove odgovore, ne upućene meni, jer nisam pop, već javnosti u Srbiji.

Potpredsednik Zvezde nije hteo da otkriva dalje korake koje će njegov klub preduzeti u pokušaju rušenja predsednika FSS, a razgovor je završio novim pitanjem za Tomislava Karadžića.

- Karadžiću, kada podnosiš ostvaku?! To je ključno pitanje, neka odgovori... Ne treba Tole da se opterećuje ko će biti posle njega, ko god da bude biće bolji kadar nego kadar iz Spuža - ocenio je Čović.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    24. avgust 2013 | 09:43

    Razlika izmedju Cokija i Toleta je sto Tole 100% nije ubio Djindjica....

  • deki smederevo

    24. avgust 2013 | 09:42

    Covic i ekipa iz fk CZ je ZLO ...talog.

  • Pfc Zakon

    24. avgust 2013 | 09:49

    Na ovaj nacin on pljuje i dzajica,ali to slepi navijaci zvezde necce da vide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA