GOLMAN SUPIĆ: Daću celog sebe za Novi Pazar!

Čuvar mreže Novopazaraca nije uzbuđen zbog prozivki navijača i tvrdi da ga rukovode samo sportski motivi

  • 1

Dolazak golmana Nemanje Supića u FK Novi Pazar izazvao je bes navijačke grupe "Ekstremi" jer je Supić svojevremeno podržao Ratka Mladića na svom Fejsbuk profilu.

- Ne želim da se osvrćem i vraćam nazad. To je za mene završena priča. To je bilo pre godinu dana, sve ima da se pročita, neću više da se vraćam na to. U Novom Pazaru sam zbog sportskih motiva i što boljih rezultata kluba - rekao je Supić, koji je u četvrtak na poslepodnevnom treningu imao prvi susret sa navijačima. Negodovanje dela navijača nije ga dekoncentrisalo.

Neki navijači zameraju Supiću što im je na pretposlednjoj utakmici protiv Vojvodine, za koju je tada nastupao, pokazao srednji prst.

- Ja sam i posle tog duela istakao da se izvinjavam istinskim ljubiteljima fudbala i navijačima Novog Pazara. Bio sam maltene pogođen topovskim udarom, ali kažem, ja sam se "obraćao" tom nekom pojedincu, a ne svima. Ovde sam došao da dam maksimum i pomognem klubu da dođe do što boljeg plasmana na tabeli. Daću celog sebe za Novi Pazar, kao što sam i za ostale klubove u kojima sam branio - rekao je Supić za Sport.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA