Vujošević: Zvezda održava sukob u Partizanu!

"Jasno je da Zvezda ima razloga da održava sukob u Partizanu koliko je u stanju da to čini. Mene samo čudi da je ozbiljan čovek kao Bogićević na čelu pučista" , rekao je predsednik SD

  • 4

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević ocenio je da poslednja dešavanja u fudbalskoj sekciji idu na ruku najvećem rivalu Crvenoj zvezdi i istakao da ga čudi što je vođa pučista Miroslav Bogićević. Prvi čovek crno-bele sportske familije prozvan je pre nekoliko dana kako se otvoreno stavio na stranu Dragana Đurića, ali on u razgovoru za "Večernje novosti" podvlači da nikada nije bio ničiji čovek.

- Jasno je da Zvezda ima razloga da održava sukob u Partizanu, koliko je u stanju da to čini. Mene samo čudi da je ozbiljan čovek kao Bogićević na čelu pučista – rekao je predsednik SD-a.

Najtrofejniji trener u istoriji košarkaša Partizana tvrdi da mu je prioritet mir, jer je fudbalski klub najvažnija sekcija unutar sportskog društva.

- Nisam neko ko se plaši posla, niti me interesuju finansijska, politička ili medijska moć. Kao prvi čovek sportskog društva sigurno neću dozvoliti da Partizanom vladaju stranke ili ulica. Da se razumemo, nisam za bilo koga, ni protiv koga pojedinačno. Na strani sam organa kluba koji su legitimno izabrani. Prvi interes Partizana je da se vrati red i mir, i da svako radi svoj posao - kaže Vujošević, i dodaje da iza cele priče o borbi za promenu vlasti u fudbalskom klubu stoje interesi finansijerske, a ne sportske prirode.

- Ukoliko sve ne bude kako bi trebalo, pa recimo, ispadnemo iz Kupa od Crvene zvezde, glavni krivac ne bi bio novi trener, već ćutljivi vođa i njemu lojalni klan, koji žele da uzmu klub u svoje ruke da bi bili bliže kasi. Na početku sukoba sam mislio da se radi o sujetama, ali sam vremenom shvatio da su to dublji sukobi, vezani za lične, finansijske interese.

- Verujem da će Skupština da stavi tačku na ovu ružnu situaciju. Iza nas je period koji ne može da se smatra normalnim, a Partizan nikako ne sme da svede funkcionisanje na neprestane Skupštine. Zato se nadam da se stavlja tačka i da bi problemi mogli da donesu i dobre stvari - zaključuje predsednik SD-a Partizan u razgovoru za Novosti.

APEL NAVIJAČIMA

Podele oko vlasti u Humskoj odrazile su se i na navijače koji su se prilično polarizovali po ovom pitanju. Vujošević, koji uživa nepodeljenu podršku svih Grobara, poslao je poruku najvernijim navijačima.

- Apelujem na navijače da razmišljaju svojom glavom i da ne dozvole da bilo ko manipuliše njima. Upravo manipulisanje navijačima i sve ono što se dešavalo u poslednje vreme u fudbalskom klubu nikako ne ide u prilog Partizanu. To je interes Zvezde - jasan je Vujošević.

(Telegraf.rs / izvor: "Novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuki

    21. februar 2013 | 16:47

    зар ти ниси тренер? Тренеру је место на терену а не у политици, Батали се глупости и ради свиој посао, препусти другима да се препуцавају.

  • Bojan

    20. februar 2012 | 20:22

    Zato je on ono sto jeste! DULE VUJOSEVIC

  • prnjo

    20. februar 2012 | 17:54

    Ko ti drma kavez dudulence?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA