TATA MARTINO: 100 miliona za Bejla je uvreda za svet!

Španski i engleski mediji prenose da je pitanje trenutka kada će Velšanin iz Totenhema postati igrač Reala i zvanično postati najskuplji igrač u istoriji fudbala, a na stadionu "Santijago Bernabeu" već je postavljena bina na kojoj će Bejl biti predstavljen

  • 4

Novi trener Barselone Herardo Tata Martino uputio je prvu "otrovnu strelicu" na račun velikog rivala Reala izjavom da je suma od 100 miliona evra koliko će Madriđani platiti za Gereta Bejla uvreda za svet u kojem živimo.

- Bejl je bez sumnje odličan igrač, ali ta cena koja se spominje je uvreda za svet u kojem živimo - rekao je Martino na konferenciji za medije uoči meča sa Malagom, na kojem za Katalonce neće igrati povređeni najbolji igrač sveta Lionel Mesi.

Španski i engleski mediji prenose da je pitanje trenutka kada će Velšanin iz Totenhema postati igrač Reala i zvanično postati najskuplji igrač u istoriji fudbala, a na stadionu "Santijago Bernabeu" već je postavljena bina na kojoj će Bejl biti predstavljen.

I prethodni rekord postavio je Real, kada je 2009. godine platio Mančester Junajtedu 94 miliona evra za dolazak Kristijana Ronalda.

(Telegraf, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    24. avgust 2013 | 16:33

    Kurva o postenju...Bas me zanima kolika mu je plata u Barseloni.

  • goran

    24. avgust 2013 | 14:53

    mi imamo mesija a oni mogu da dovedu koga oce kad je zdrav dzabe 11 bejla da igra tata legendice sa kosova

  • Kazanova

    25. avgust 2013 | 11:46

    100 mil.za bejl previse ne vredi on ni 30 mil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA